Bayer Zsolt: Levél jött

Bayer Zsolt: Levél jött

A ráadásul kínai Tam néni ma közölte, hogy abba kellene hagynunk a csókolózást, viseljünk szex közben maszkot, de legjobb, ha “egyedül vagyunk”. 

Egyedül csináljuk – gondolom én! 

Namost, az elmúlt hónapokban nyomon követhettük, ahogy Kanada fődokija (Dr. Tam) hol javasolta a maszkot, hol meg nem. 

Kicsit, már kezdtünk összezavarodni, mire kilábaltunk az első fázisból, s gyorsan eldöntötte, hogy mindenhol maszkot kell viselnünk. 

(Megjegyzem a torontói gyermekkórház éppen a napokban tett közzé egy aggódó felhívást, hogy szerintük nem lesz jó vége, ha a gyermekeinket az iskolákban maszkokba bújtatjuk. Sérül minden, a személyiségüktől kezdve a fizikai biztonságukig. Elgondolkoztató!!)

Emellett, ma oda jutottunk mi felnőttek, hogy szexelés közben is javasolt a maszk, ne csókoljuk meg a párunkat, s ha lehet legyünk egyedül. 

Egyébként is olyan szívderítő az élet, nem?! Járvány, B.L.M., antifa és egyéb “örömök” színesítik a hétköznapjainkat. 

Hírdetés

Hamarosan megnyílnak a börtönök (ha engednek ennek az esztelenségnek, az USA nyomdokain lépkedve), a rendőröktől meg elveszik a támogatást és a fegyvert… 

Szép új világ közeleg, ha nem vigyázunk. 

Sőt, már itt is van, hiszen a napokban, a libanoni keresztény templom előtti Mária szobor fejét letörték

Nem volt időm átböngészni a közösségi oldalakon a kanadaiak hozzászólásait ehhez az újabb maszk-esethez, de a feleségem elmondása szerint szinte mindenki ki van akadva. 

Egyesek úgy gondolják, hogy Tam asszonyság viseljen olyan maszkot, ami az egész arcát eltakarja, minket meg hagyjon békén. Látni sem bírják már! Mások arról cserélnek eszmét, hogy ő könnyen beszél ilyen külsővel…, meg tán nem is nő hanem férfi… stb. stb. (ami nem szép dolog, de ha ott tartunk, hogy a fődoki szerint az a megoldás, hogy csók helyett maszkot hordjunk, leginkább pedig zárjuk magunkra az ajtót és… akkor nem csoda a felháborodás)

Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »