Bayer Zsolt: Levél Amerikából

Bayer Zsolt: Levél Amerikából

“Hölgyeim / uraim, tisztelt címzettek!

El kell csevegnünk, mert úgy látom, a liberális média nem juttatja el minden jelentős esemény hírét Európába.

Az Egyesült Államok több nagy városa 5 napja polgárháborúra emlékeztető körülmények között található. Hogy világos legyen, mekkora a problema, itt a legújabb hír: június 1-én Washingtonban helyi idő szerint kb. 1:20-kor Trump elnököt a Fehér Házból egy föld alatti bunkerbe menekítették, mert tüzek égnek a Fehér Ház körül:

A vélemények megoszlanak: vannak média személyiségek, akik úgy gondolják (szeretnék), ha Trump reggelre lemondana, mások azt szeretnék, ha sokkal keményebben lépne fel, és bevetné akár a Nemzeti Gárdát, akár a katonaságot.

Hogyan jutottunk ide?

Május 25-en valamivel est 8 után Minnesota államban, Mineapolis városában egy üzletvezető a rendőrséget hívta, mert szerinte egy vevő hamis pénzzel próbalt fizetni. Amikor az első rendőrkocsi megérkezett, az üzletvezető egy George Floyd nevű emberre mutatott, aki az utca másik oldalán a Mercedesében ült. Kis ellenállással letartóztatták és megbilincselték. Légzési és szv problemákról panaszkodott, mire a rendőrök mentőt hívtak. Egy idő után jajgatni kezdett, és nem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel. A rendőrkocsi mellett földre tepertkék, és egy rendőr kb. 8 percen keresztül a vállára / nyakára térdelt. Kb. 9 perc múlva a hasán fekvő Floyd kimúlt.

Az NBC részletes elemzése, az eredeti videóval, melyet egy utcai biztonsági kamera vett fel, kiegészítve egy utcai járókelő telefonon készitett vidójával, itt látható:

Ez egy tömör, rövid, a valóságnak minden részletében megfelelő elemzés.

Hírdetés

Két napra rá a kórbonctan szakember jelentése szerint George Floyd NEM FULLADT MEG, hanem a már évek óta szívbajban szenvedő ember egy szívroham áldozata lett. Ennek ellenére a rendőrt letartóztatták, mert amit tett, minden valószínűség szerint okozta / siettette a szívrohamot.

A fekete “Black Lives Matter” (“Fekete Életek Számítanak”) aktivista csoport, melynek első számú financsírozója George Soros, AZONNAL tüntetésekbe kezdett, országszerte. Első sorban a demokrata vezetésű államokban mozgatnak meg HATALMAS tömegeket, s velük együttműkodik az Antifa, akiket szintén George Soros pénzel.

A tömegek gyújtogatnak, rabolnak, üzleteket ürítnek ki, egy videó felvételen látni egy fekete aktivistát, aki HÉT megrakott szekérrel viszi hazafele a lopott árút. Ez már a karácsonyi bevásárlását is elintázte …

A demokrata HELYI hatóságok magatartása vitatható: a rendőrség intézkedhet, de fegyveres erőszkot nem alkalmazhat, mert szerintük az csak jobban elmérgesítené a helyzetet.
Los Angelesben pl. este 8 után kijárási tilalom van (a tűntetések és garázdálkodás miatt, nem a Covid-19 miat).

Ezért, amikor az egyik feketen negyedben szombat éjjel gyújtogatásra és rablásra került sor, a rendőrség kiszállt, de amikor a tömeg rájuk támadt, visszavonultak, s mindenüket hátrahagyva menekültek. Vasárnap reggel ez maradt utánuk az utcán:

James Woods, a konzervatív Hollywood-i színész, egy Portland (Oregon állam) Louis Vuitton üzlet kirablásáról tett ki egy rövid videót, megjegyezve, semmi nem kiáltja úgy az igazságot, mint designer kézitáskák …

A teljse cikk ITT olvasható el!

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »