Bayer Zsolt: Közlemény és közlemény

Bayer Zsolt: Közlemény és közlemény

„Az LMP szurkol a magyar versenyzőknek, a vizes VB megnyitóján viszont nem vesz részt

Közlemény

Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez.

„Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez. Szurkolunk a magyar versenyzőknek, akik mögött valódi teljesítmény van, reméljük, hogy ezúttal is jó eredményeket érnek el.

Azt is reméljük, hogy a győzteseket jobban megbecsülik majd, mint azokat az olimpikonokat és korábbi bajnokokat, akiket megalázó módon csak napokkal a megnyitó előtt hívtak meg, majd elképesztő módon egy nappal később közölték velük, hogy még sincs rájuk szükség.

Az LMP a világbajnokság alatt is egy olyan megújuló Magyarországért dolgozik, ahol minél több ember kap lehetőséget a sportolásra, es ezáltal az egészségre, mert nálunk az egészségre nevelés és a minél több fiatalt bevonó tömegsport áll a középpontban, és nem a stadionépítés meg néhány kiválasztott sportág luxusfinanszírozása.” (mandiner) 

Szél Bernadett társelnök-frakcióvezető

Hadházy Ákos társelnök”

Másik közlemény 

Hírdetés

Részt veszek a Vizes VB megnyitóján.

Meggyőződésem, hogy egy ilyen világesemény önmagában is hatalmas értéket jelent az országnak, amely érték pénzben ki sem fejezhető. Ugyanakkor az országimázs, az ismertség, a turizmus pedig mind-mind pénzben is kifejezhető, óriási haszon, amely szintén e világesemény hozadéka.

Részt veszek a megnyitón, hiszen nincs szó semmilyen túlárazott eseményről, ezt csak a saját magukkal mindent összekenő, elviselhetetlen, hazudozó gazemberek és idióták terjesztik, akik még életükben nem tudtak saját magukon és a kretén világnézetükön kívül semminek örülni, akiket már réges-régen ki kellett volna lőni a holdra, hogy ne tegyék tönkre mindazon eseményeket, közösségeket, erőfeszítéseket és örömöket, amelyeket normális emberek alkotnak, hoznak létre és élnek át.

Részt veszek a megnyitón, hiszen ezek nem vesznek részt rajta. Így az örömöm még nagyobb lesz, és illatos keszkenőt sem kell majd az orrom alá szorítani. 

Bayer Zsolt

társhapsi

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog – Bayer Zsolt blogja]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »