Bayer Zsolt: Kaptam, megosztom

Bayer Zsolt: Kaptam, megosztom

Az alábbi állítások nagyjából 95 százaléka pontos. – olvassák el és Osszák meg minél több ismerősüknek!

A maradék öt százalékról nincsenek pontos és megbízható információim, csak a pletykákat ismerem. De mindenképpen érdemes átolvasni a listát.

Válaszoljon LuciFeri!

Hitelesség:

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a legtöbb intőt-rovót kapta a pápai általánosban?

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Vaszari HUnyadi tsz-ben a krumpliszedéskor köveket gyüjtött a zsákokba, hogy a leméréskor több pénzt kapjon, mint a többiek? 

.- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eltávolítottak a pápai középiskolákból mielőtt sokadszor is bérmálkozott volna??

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki összemart és leordította a budapesti középiskola kollégium- igazgatóját, és év közben kitoloncolták a budapesti gimnáziumból is? Emiatt” kolokvált” Pápán?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki Pécsett politechnika tanárnak készült,de bemutató óra, gyakorlat nélkül az egész népet akarja tanítani? Mire?

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az apja kerékpárlopásból, asszonyok táskájából lopott pénztárcákból töltött fel a garatra rendszeresen s emiatt 2 évet ült? 

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát? 

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági, majd Veres nevezetű pénzügyminiszterével millió euró nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról? 

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután (a „reform” jegyében) bezárassa az intézményt?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a „drezdai-kör” nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: „Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják”?

Belpolitika, kormányzás:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsozta az akkori kormányfőt, Medgyessy Pétert? (az legalább kevesebb kárt tett volna az országunkban)

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki „elqrta”, nem kicsit, nagyon?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki majd beledöglött abba, hogy (minimum másfél évig) úgy kellett tennie, mintha kormányozna? 

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki nem hogy a helyes kormányzati

politikát, de igazából még a harmadik helyes lépést sem tudja?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki kedve szerint beszélhetett a „közszolgálati ” televízióban, míg az ellenzék vezetői nem?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Merkellel, II. János Pál pápával, Bush-sal és Ficoval való találkozása után az említettek részéről tartott sajtótájékoztatójukon a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta őket?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki ma fennen hangoztatja köztársaságpárti mivoltát, holott a rendszerváltás előtt a FIDESZ és az MDF teljes ellehetetlenítését szorgalmazta?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása alatt megduplázódott a magyar államadósság?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya(i) világbajnoki ezüstérmet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány előidézésében?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a svájci Davosban azt találta nyilatkozni, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki akkora demokrata és hazafi, hogy esze ágában sincs teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodik a hatalomba, miközben éppen politikai riválisait vádolja féktelen hatalomvággyal?

Fasiszta és antiszemita kártya:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki egy zsidó tulajdonostól a kommunisták által elkobzott villában antifasisztáskodik?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki előszeretettel használ hitleri jelszavakat? (Egy ország, egy program, egy ember – Neue Ordnung) – fura dolog szájából!

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ előtt Magyarországot?

Bűntársak, bűnügyek:

Hírdetés

– Maga az a Gyurcsány Ferenc (a máig titokzatos „nagyember”), akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki – ha baj van – végül minden kényes ügyet elsimít?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a minisztériumában (állítólag tudta és beleegyezése nélkül) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sokmilliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni? (de Mesterházy lett a maga pártbéli utódja)

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Zuschlag-ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták nyilvánosságra?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki lényegében nulla befektetéssel (és hathatós anyósi segítséggel) privatizálta a MOTIM-ot, és más állami vállalatokat 

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett

köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek jó barátja és ügyvédje Czeglédy Csaba?

Társadalom, erkölcs:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki jóváhagyta, pártolta, segítette az egészségügyi törvény néven elhíresült, nyilvánvaló népirtást

 

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a feleségét (a pápa elleni merényletben való családi érintettség okán) kitiltották a Vatikánból?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az édes jó mamája aggódva figyeli a gázóra állását a pápai panellakásban, miközben telente csak a konyhát tudja fűteni?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot, mint bárki más?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki mindenki másnál jobban tudja, mit jelent reggel ötkor felkelni és hogyan lehet hatvanezer forintból (talán óránként?) megélni?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az cégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi előírásokat, túllépik a törvényes munkaidőt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területéről? 

Magyarság:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya tanulmányt készíttetett és távol-keleti bevándorlók millióinak a fogadásáról?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya nehezebben adott állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc aki a privatizáción és az energia szerződések révén befolyó kincstári összegeket magánvagyonaként Indonéziába menekítette?

Terror, megfélemlítés:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az

izraeli kommandósokat és a magyar rendőrséget a hatalom ökleként, párt-milíciaként működtette?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az adóhatóságot a másként gondolkodók, megfélemlítésére használja?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki szándékosan kelt terror-fenyegetettség pánikot minden alkalommal, amikor el akarja terelni a figyelmet egy-egy ügyről vagy a kormányzati alkalmatlanságáról?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az ellene tüntető tömegbe lövetett 2006.október 23-án, miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfőbb rendőrségi vezetőkkel?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki gátlástalanul zsarolja, és sakkban tartja saját párttársait azok viselt dolgai miatt?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki alkotmánysértően, a titkosszolgálatokat a szocialista párt gestapójaként felhasználva megfigyelteti a szabadon választott önkormányzatokat?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya Kapolyi László közbeiktatásával törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselőit?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a roma/cigány-gyilkosságok tárgyalásán tüntetőleg megjelent, nehogy valaki elszólja magát?

Végül – de nem utolsó sorban:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a „haladó baloldali” hagyományokat folytatva, ismételten tönkretette Magyarországot? 

És végül néhány kérdés nemcsak maga, hanem a pártja számára is:

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki azt mondta Magyarország miniszterelnökeként, „….akinek nem tetszik, el lehet menni ebből a qrva országból!”

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki Orbánt hibáztatja a külföldre szakadt magyarokért?

– Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki megválaszolja a kérdésemet: „Mondja kérem, egy menjen el, vagy tízmillió?” És ez a pártjára is vonatkozik, ex-miniszterelnök úr?! Mindkettőre! Mindháromra! Mind a hétre (MSZP, LMP, MLP, JOBBIK, SZDSZ, MDP, MSZMP, MKP, DK)! Érti?

És még mindig szabadlábon van, mert sokat tud róluk!

Taccsvonalról beugatás = USZÍTÁS!

De mi nem vagyunk kutyák! Sem elmebetegek mint Ön!

Emlékszik?

Magát kezelték Franciaországban az elmebajával! Nem a magyarokat! Mi nem tudnánk megfizetni, ha szükségünk lenne is rá, a maga, maguk

„jóvoltából” 

Ne felejtse szavamat, Isten nem bottal ver, de nem is vasárnap fizet! És még maga akar itt diktálni? Ennyire hiányzik a hatalom? Vagy a Fidesz nem úgy muzsikál egészen, ahogy maguk szeretnék?

Mikor hozza vissza az Indonéziába kimenekített 3 milliárd EUROt? Örüljön, hogy még szabadlábon örülhet 

Ja és hova lett a diploma?

Mikor fizeti vissza Vaszaron a kövek árát?

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »