Bayer Zsolt: Jóska nem hisz a könnyeknek

Bayer Zsolt: Jóska nem hisz a könnyeknek

Rohan ki Szél Bernadett a tévéből, hisztérikusan üvöltözik, közben nyeli a könnyeit, éppen olyan, mint Kunhalmi Ágnes volt, amikor kifogástalan sminkben és hófehér szemekkel műköhécselt a könnygáztól, Rónai Egon meg részvétét fejezte ki, aztán Kunhalmi nekifut az ajtónak, nagyot koppan, azután elhallgat, Varju a földre kerül, Bangóné meg „k…rva erős képeket” gyárt a nemzetközi és hazai médiazászlóaljnak – harmadosztályú hakni a kultúrban, hozzá sörböfi, a kugligolyó félrepattan a kátyúban, forradalom…

Rohan ki Szél, nyeli a könnyeit, mert őt éppen kidobták, és próbál képviselői stalluma méltóságába kapaszkodni, abba a méltóságba, melynek szánalmas roncsait éppen most szórta szét a lumpentóban, hátha előmászik belőle egy varangy, akit megcsókolhat, és máris miniszterelnökké változik.

De Jóska nem hisz a könnyeknek.

Lássuk előbb, mi is történt odabent a tévészékházban, mielőtt ezeket kivágták onnan.

Az történt, hogy bementek, lobogtatták a képviselői igazolványukat (Pistike, itthon van édesapád? Igen, hátul a disznóknál, de meg tetszik ismerni, sapka van rajta), nekimentek a tévé dolgozóinak, agresszívan léptek fel, majd csináltak egy tűzriadót. Nézzük csak az országgyűlési törvény vonatkozó szakaszát (98. § 4. bekezdés): „A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít. […] E jogosultság gyakorlása nem eredményezheti az érintett szervek rendeltetésszerű működésének aránytalan sérelmét.”

Na most az a helyzet, hogy ha Hadházy Ákos, Szél Bernadett meg a többiek bemennek a tévébe, és ott tűzriadót csinálnak, akkor pontosan ezt kell velük tenni. Amúgy hosszú évek óta hallgatjuk ezektől, hogy a köztévét az égvilágon senki sem nézi. Tessék mondani, akkor miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?

De Jóska nem hisz a könnyeknek.

Hírdetés

Ugyanis a balhé csinálása alól kilóg a kívülrőlvezéreltség lólába (képzavar, mint Hadházy fejében a mindenség, Gyurcsányéban meg a rendőri erőszak). Szóval ezek a harmadik országgyűlési választást bukják el önerőből, és tavasszal bukják el megint az EP-választást is, és nemcsak ők, hanem az összes elvtársuk is, akik idióta rögeszméikkel tönkretették Európát, éppen ezért még rúgnak néhány utolsót. Így, szó szerint. Rúgnak, harapnak, fenyegetnek, lökdösnek, ordítanak, aztán sírdogálnak.

Vasárnap volt a csúcsra járatás. Vasárnap benne volt apai-anyai, szakszervezetek, diákok, ellenzéki pártok (Jobbik-cucuk hozták vidékről a híveket), jöttek a hígítófogyasztók meg a „minden ló…t magyar se…be” internacio­nalista Facebook-csoport nagyon európai tagjai, és így sem jöttek össze többen ötezernél. Aztán belefogtak az immár rituális rendőrlökdösésbe meg ordítozásba, Hadházyék meg bementek a tévébe beolvasni, Ákos kicsit tornászott még a korlátokon, aztán kivágták őket, azóta meg sírnak.

De Jóska nem hisz a könnyeknek. Inkább előkeresi Tóta W. Árpád intelmeit, melyeket a Liberális Hercegnek írt még 2003-ban: „Le kellene már számolni azzal a hülyeséggel, hogy demokráciákban a rendőrnek muszáj tehetetlennek lenni. Arra tartjuk ugyanis többek között, hogy megfegyelmezze azt a fix csőcseléket, amely időnként hídblokáddal és utcai garázdálkodással éli ki aktivista ostobaságát. Nem málészájjal bámulni, ahogy néhány száz feltüzelt félállatka trombózist okoz a közlekedésben vagy éppen lokálisan megszünteti a demokráciát. Tessék ilyenkor lövetni, ahogy normális országokban szokás.”

Ezt kellene beolvasni a tévében.

(Ui.: Amúgy tegnap óta azon gondolkodom, talán nem tudnák eljátszani a nagy halált ezek a ripacsdíjas képviselők, ha beolvashatták volna a pontjaikat. Szerintem elegáns lett volna.)

Bayer Zsolt – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »