Bayer Zsolt: Jámbor hazudik

Bayer Zsolt: Jámbor hazudik

Először is: teljes szolidaritás Deák Dani mellett!

Másodszor: Jámbor hazudik, amikor arról beszél, hogy az “erőszak semmilyen formáját nem támogatják”.

A Mérce című szennylapja és a hozzá kapcsolódó többi szélsőbalos portál, a Tett meg a Rednews semmi mást nem tesz, mint az erőszakot propagálja és erőszakra szólítja fel agyhalott, Lenin-fiú híveit, a csőcseléket.

Úgyhogy Jámbor, te gyáva szemétláda, ne hazudozz, hanem vállald a saját és elvtársaid tetteinek következményeit!

A szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója ugyanis azt írta az oldalamra, hogy csőbombát rejtett el a lakásomba, ami állítása szerint öt és fél óra múlva felrobban. 

„A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak” – mutatott rá, jelezve: az eset egy nappal azután történt, hogy egy új oldalt kellett indítania, mivel a Bite Zsolt-ügy miatt korlátozták a korábbi Facebook-oldalát. „El akartak hallgattatni, de nem hagytam magam, új oldalt indítottam. Most pedig, hogy elindult az új oldalam, jött ez a halálos fenyegetés” – írta az elemző.

Hírdetés

 

Az elemző később arról is beszámolt, hogy elfogták a rendőrök azt, aki ma halálosan megfenyegette őt. Mint írta a közösslgi odalán: A Telex.hu megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy átvizsgálták a lakását. Közveszéllyel fenyegetés miatt indítottak nyomozást.

Jámbor András a Facebook-oldalán reagált a hírre. Mint írta, szeretné mély együttérzésemet kifejezni Deák Dánielnek, akit egy kommentben azzal fenyegettek meg, hogy csőbombát robbantanak a házában, szerencsére bombát nem találtak. Hozzátette: „Deák a fenyegetéssel engem és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Szögezzük le: mi soha nem tennénk ilyet, hiszen nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját.”

Borítókép: Deák Dániel (Forrás: Facebook)

Forrás: Magyar Nemzet

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt – blogja

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »