Bayer Zsolt: Itt a jelentés!!!

Bayer Zsolt: Itt a jelentés!!!

És ez még csak a jéghegy csúcsa!

Kint van a titkosszolgálati jelentés néhány részlete, alább elolvashatják. És most már leszögezhetjük: igen, a magyarországi belpolitikát és a magyarországi választásokat a CIA próbálja meg befolyásolni. Azoknak a segítségével, akik nem a hazájukhoz (az nincs is nekik), hanem az Egyesült államok deep state-jéhez és titkosszolgálataihoz vannak bekötve.

Néhány részlet a jelentésből:

Hírdetés

A NED-et 1983-ban alapították az Egyesült Államokban, fő célja a demokratikus folyamatok támogatása volt a világ országaiban. • Nemzetközi vonalon a NED részese volt a 2006-os fehérorosz ellenzéki elnökjelölt kampányának, a 2011-es „arab tavasz” során ellenzéki pártokat támogatott, nagyobb összeggel támogatta az ujgur csoportokat Kínában, valamint 2019-ben hongkongi civil alapítványokat is finanszírozott. Amerikai elemzők szerint a NED programjai a 2020-as évtől kezdve kevésbé agresszív célokat követnek. • Éves előirányzatot kap az Egyesült Államok költségvetéséből, az USA Külügyminisztériumának az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) fejezetében szerepel, és civil szervezetként kongresszusi felügyelet alatt áll. 2019-ben a NED 135 millió dollárból gazdálkodott, amely összeg teljes egészében az Egyesült Államok kormányzati szerveitől származott.

A nyílt forrásokban gyakran visszatérő állítás szerint „a NED lényegében a CIA hivatalossá tett megjelenése külföldön”. Allen Weinstein, aki segédkezett a NED létrehozásában, 1991-ben kijelentette: „annak, amit ma csinálunk, annak a nagy részét 25 évvel ezelőtt a CIA rejtetten csinálta”.

A NED az 1990-es évek végén fejezte be aktív magyarországi tevékenységét, amikor biztossá vált Magyarország NATO-csatlakozása. • 2014-ben a NED vezetősége úgy értékelte, hogy a magyar belpolitikai helyzet annyira aggasztóvá vált, hogy intenzív gondolkodási folyamat kezdődött a magyarországi tevékenységük újrakezdéséről. Amennyiben a szervezet az ismételt magyarországi megjelenés mellett dönt, úgy nem kíván magyarországi irodát nyitni, hanem magyar partnereket keres, akiken keresztül érvényesítheti céljait.

Alább a három link, elöl a Mandiner „gyorshíre”, alatta a titkosszolgálati jelentések. Nagy figyelemmel olvasgassák, böngésszék, hogy ki kicsoda ebben a hálóban, és ki miért és kinek a zsoldjában az, ami. És ez még csak a jéghegy csúcsa!


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »