Bayer Zsolt: Írják az újságot

Bayer Zsolt: Írják az újságot

Így néz ki a telt ház Schmidt Mária konferenciáján, ahová a Narancsot sem engedték be „helyhiány” miatt

Tehát, nincs is teltház, a konferencia a kutyát sem érdekli, bezzeg erre hivatkozva nem engedték be a szent sajtót (a 444-től a Magyar Narancsig). Tekintsünk el egy pillanatra attól, hogy én ezeket legfeljebb a szeméttelepre engedném be, persze erős fenntartásokkal és szigorú kísérettel, szóval tekintsünk el ettől, és koncentráljunk a lényegre:

A mellékelt képen az üres széksorok mögött az látszik, hogy üres a színpad. A szónoki pulpitusnál, a színpadon lévő székeken nincs senki, ellenben a színpad előtt éppen emberek ácsorognak és egymással beszélgetnek. Vagyis a kép készítésének idején vagy még nem kezdődött el a konferencia, vagy éppen szünet van, és a nagyérdemű a büfében élvezi a 444 és a Narancs társaságának felemelő hiányát.

Így kell újságot írni gyerekek! Brávó! Soros továbbra is küldi a lét! De mindig van hová fejlődni, úgyhogy javaslom, ma hajnali hatkor, vagy éjjel kettőkor csináljatok egy fényképet a konferencia helyszínén, és írjátok alá, hogy senki sem jelent meg a V4-ek „Európa jövője” című konferenciáján.

Hírdetés

Erre prémiumot is fogtok kapni.

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »