Bayer Zsolt: Ilyen nincs!

Bayer Zsolt: Ilyen nincs!

Olvassák el, mivel van elfoglalva Tusk. Alább a link, ahol az egész cikket elolvashatják, de előbb kiemelek belőle néhány fontosabb részletet.

„A V4NA szerint Donald Tusk az Európai Néppárt elnöke rendkívüli videokonferenciára hívta a párt elnökségét.

Egy a nevének elhallgatását kérő EPP-s vezető a V4NA-rendelkezésére bocsátotta a levelet, melyben Tusk a főbb tárgyalandó kérdéseket vázolja.” 

Eddig minden tiszta! Most figyeljenek: 

„A pártelnök kezdeményezte, egyeztessenek arról is, hogy az unió miként tud keményebben fellépni az EU koronavírus-járvány kapcsán tanúsított tétlenkedését és késlekedését kritizáló megnyilvánulásokkal szemben.

És így bár levelében elismeri, hogy az unió tétlenül nézte az eseményeket, míg Kína és Oroszország a tagállamok segítségére sietett. Tusk ebben annak a veszélyét látja, hogy míg az EU nem tett semmit, addig Kína és Oroszország egy későbbi politikai haszonszerzésre használják fel.

Tusk ugyancsak javaslatot tett arra, hogy a Néppárt elnöksége foglalkozzon az egyes tagállamok járványkezelés kapcsán meghozott rendkívüli jogi intézkedéseinek értékelésével.” 

Vagyis: Tusk elismeri, hogy

1.: az EU nem csinált semmit

Hírdetés

2.: fel akar lépni azok ellen, akik ezt szóvá teszik

3.: elismeri, hogy az oroszok meg a kínaiak nyújtottak segítséget

4.: azzal akar foglalkozni, hogy vizsgálják egyes országok rendkívüli jogrendjét 

(Tusk eredeti, angol nyelvű levele benne van a cikkben, lehet ellenőrizni a fentieket!) 

Ennyit Tuskról, ennyit a Néppártról, ennyit az EU-ról.

A teljes írás pedig itt:

Donald Tusk elismeri, hogy az EU tétlenül nézte a járványt, de ideológiai alapon támadná azokat, akik ezt szóvá teszik

A V4NA szerint Donald Tusk az Európai Néppárt elnöke rendkívüli videokonferenciára hívta a párt elnökségét. Egy a nevének elhallgatását kérő EPP-s vezető a V4NA-rendelkezésére bocsátotta a levelet, melyben Tusk a főbb tárgyalandó kérdéseket vázolja.

A pártelnök kezdeményezte, egyeztessenek arról is, hogy az unió miként tud keményebben fellépni az EU koronavírus-járvány kapcsán tanúsított tétlenkedését és késlekedését […]

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »