Bayer Zsolt: Így működik a szabad világ

Bayer Zsolt: Így működik a szabad világ

Szánalmas és elkeserítő…

Csak hogy világos legyen: nincs aljasabb, undorítóbb, ocsmányabb az úgynevezett „szabad sajtónál”, s a hozzá szorosan kapcsolódó közösségi médiánál.

S ha valaki ezt még mindig nem érti vagy nem hiszi el, olvassa el az alábbiakat. Ebben az egy történetben minden benne van. És ilyen történetből van naponta ezer.

„Szabad” és „független” sajtó, „demokratikus” és „liberális” politika és politikai „elit” – ezek így, együtt, kéz a kézben, minden aljasságra és bűnre képesek. Bárkit kicsinálnak rágalmakkal, hamis vádakkal, hazudozással, és bárkit kimosdatnak a legnagyobb mocsokból is, ha az illető az ő kutyájuk kölyke.

Mint ez a két Biden. A szenilis, leépült, demens, a Fehér Ház kertjében is eltévedő, nyilvánosan fingó apuci, meg a kretén, drogos, tehetségtelen, semmihez sem értő, teljesen felesleges létezésű fiacskája.

Ez a klán úgy lett az USA vezetője, hogy a „szabad” és „független” sajtó az adott pillanatban kisikálta őket minden mocsokból. Az ukrajnai mocsokból is. Amit még Obama alatt, a „Majdani forradalomnak” becézgetett puccs idején hoztak össze maguknak, abban a puccsban, amibe -Nuland szíves közlése szerint- ötmilliárd dollárt fektetett be az Egyesült Államok, hogy végre kinevezhesse azt a bábkormányt Ukrajna élére, amelyik semmi más parancsot nem fog elfogadni, mint a CIA parancsait, és amelyik semmi más érdeket nem fog szem előtt tartani, mint az USA érdekeit. Ebben az időszakban volt Obama alelnöke az idősebbik Biden, aki a kretén, drogos, faszfej kölykét mindjárt be is erőltette a legnagyobb ukrán energetikai tröszt, a Burishma igazgatótanácsába, nyilván a szabadság, a liberalizmus, no meg az áruk, az eszmék, a munkaerő és a tőke szabad áramlása jegyében. A kis Biden meg szívta fel a csíkokat, vette magának garmadával az ukrán kurvákat, mindezt felvette a laptopjára, aztán a laptopot egy szervízben felejtette.

Hírdetés

O tempora, o mores! Aztán jött az amerikai elnökválasztás, és az amerikai „szabad” és „független” média, továbbá a facebook összefogott, és a legdurvább cenzúrával, a leggátlástalanabb hazugságokkal az elnöki székbe segítette ezt a vén, elhülyült gazembert. És így áttételesen a kisebbik Bident is, ezt a nyomorult, ócska kis fehérjehalmazt.

Most pedig -nyilván kezd fölöttébb kínossá válni ez a vén hülye- elkezdik csöpögtetni, hogy hát tényleg volt „ügy”, a kis Biden tényleg egy drogos gazember, az apja tényleg egy korrupt rohadék, no és persze annak idején tényleg ezeket segítettük a hatalom csúcsára a legbrutálisabb cenzúrával és hazugságokkal.

És ezzel a mostani csepegtetéssel készítik elő, hogy elmondhassák magukról, ők tényleg „szabadok” és tényleg „függetlenek”, és tényleg mindig igazat mondanak.
Az ön- és fajfenntartásra képtelenné vált, minden egészséges ösztönét elvesztett nyugati társadalmak pedig néznek bambán, és újra és újra elhiszik. És büszkék magukra, meg persze a „szabad sajtójukra” és a „szabadságukra”.

Szánalmas és elkeserítő…

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »