Bayer Zsolt: Hadházy

Bayer Zsolt: Hadházy

Figyelj, te elmebeteg f@sz!

K…rva anyád a Soros-hálózat tagja! – fakadt ki Hadházy Ákos független parlamenti képviselő Facebook-oldalán. A képviselő a trágársággal az MTVA igazgatójának üzent, mert a köztelevízió híradója beszámolt arról, hogy letépett egy szerinte „gusztustalan és törvénytelen plakátot”, illetve arra biztatott másokat is, hogy tegyenek hasonlóan a nemzeti konzultációt népszerűsítő falragaszokkal. Hadházy amiatt panaszkodott, hogy a műsorban nem mondták, hogy miért tépte le a plakátot, valamint azt is nehezményezte, hogy „a Soros-hálózat tagja ad tanácsot a plakátrongálóknak” felirat miatt nem látszott az ő videójának felirata.

Fontosnak tartotta, hogy üzenjen azoknak is, akik „semmit nem tesznek a propaganda ellen”. 

Ha azt várják, hogy majd valamelyik párt miniszterelnök-jelöltje 2026-ban jól megnyeri a választást a mocskos propaganda ellenére, akkor ugyanúgy csalódni fognak, mint 2014-ben, 2018-ban, 2022-ben, és ugyanúgy csalódni fognak 2030-ban is!

Hírdetés

– szólt a korábbi és a jövőbeli baloldali kormányfőjelöltekhez. A képviselő úgy vélte, hogy a kormányzati kampány leállítható attól függően, hogy hányan lépnek fel azért.

Hadházy Ákos kifejezte, hogy egy plakát letépése nem változtat sokat, de sokat segít a „hatalomnak”, ha nem tesznek semmit a „gyalázat” ellen.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: Teknős Miklós )

www.magyarnemzet.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »