Bayer Zsolt: Győzelem vagy halál

Bayer Zsolt: Győzelem vagy halál

Az alfahíren megjelent egy „interjú”, Bástya elvtárs beszélget Virág elvtárssal (Jakab valami Sarkadi-Illyés Csabával), annyira kurv@ jó, hogy egyszerűen vétek nem elolvasni, ugyanis ennyi baromságot, ostobaságot, idült közhelyet, küldetéstudatos elmebetegséget, hazugságot és ájult seggnyalást egyszerre még nem olvashattak egyszerre – itt lehet megtekinteni és ordítozva röhögni:

​”Úgy tudtunk igent mondani a közös listára, hogy a Jobbiknak semmit sem kellett feladnia az értékrendjéből, sőt, az összellenzék szó szerint ugyanazt tűzte ki célul, mint amit mi is meghatároztunk év elején a Jobbik Elvi Nyilatkozatában:

És az igazi csemege ott van a végén, ezt figyeljék:

Virág elvtárs (Sarkadi-Illyés):

„A világjárvány miatt nem lesz ünnepi hangulat 2021. január elsején, ilyen helyzetben érdemes fogadalmat tenni? Ön tesz majd?”

Bástya elvtárs (Jakab):

Hírdetés

„A legutolsó idei frakcióülésünkön már tettem egyet a képviselőtársaim előtt, igaz, az már 2022-re szólt: győzelem vagy halál. Ennél többet most nem tennék.”

Na már most az a kérdés, vajon mi fog történni, ha 2022-ben úgy fognak győzni, ahogy októberben megtörték és elvették a Fidesz kétharmadát Szerencsen?

Bástya elvtárs fölköti magát? Vagy halálra zabálja magát krumplival? Fölöttébb izgalmas idők elé nézünk…

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »