Bayer Zsolt: Gyöngyösi a [email protected] alak

Bayer Zsolt: Gyöngyösi a sz@r alak

Ezek öltöztek át az Andrássy út 60-ban nyilasból ávóssá.

Navracsics Tibor „az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját” – írja Gyöngyösi Márton.

Az a Gyöngyösi Márton, aki az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a lárvaarccal hazudozó fasiszta-kommunista jobbikos figuráját. Gyöngyösi von haus aus ilyen. Ilyenné tette a közeg, ahol szocializálódott, ahol (azt hitte) lett valaki.

Igazi náci-komcsi.

Ezek öltöztek át az Andrássy út 60-ban nyilasból ávóssá. Gyöngyösi a szemét, szar alak prototípusa. Navracsics Tibor „az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját” – írja Gyöngyösi Márton.

Gyöngyösi Márton: Ez a baj Navracsics Tiborral

Hírdetés

Az elmúlt nagyjából 15 évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját.

„Navracsics Tibor uniós források felhasználásáért felelős miniszter, fideszes országgyűlési képviselő, és a Pannon Egyetem kuratóriumának elnöke egyszerűen nem érti, hogy mi lehet a probléma ezzel a szép hosszú felsorolással, ami az ő neve után következik.

Elsőre nehéz is lenne rosszat sejteni Tiborról, aki az elmúlt nagyjából tizenöt évben tökélyre vitte a fanyalgó arccal nyenyergő fideszes figuráját, aki eltartott kisujjal fogja a csészéjét, és elmélkedik kereszténydemokráciáról meg Európáról, rendíthetetlenül sajnálkozva, értetlenkedve és remélve. Úgy tűnik, hogy kormányzati részről is komoly igény mutatkozik erre a figurára, mert Tibort gazdagon megjutalmazták az évek során. Volt ő már külügyminiszter, sőt európai biztos is, ráadásul éppen az oktatásért felelt. Volt tehát egy halovány remény bennünk, hogy Navracsics Tibor azért mégsem lehet teljesen OLYAN. Talán mégiscsak tanult valamit Brüsszelben, talán mégiscsak hisz valamiben, talán ő mégiscsak mást képvisel abban a Fideszben, amelynek szellemi nívóját Németh Szilárd és Kásler Miklós képviseli, öklét Varga Judit és Rogán Antal alkotja, konzervatív létszemléletét pedig Szájer József adja.

Ám ismét igaz a mondás, hogy nincs két Fidesz. Navracsics Tiborból pedig, aki most szégyellős tekintettel éppen KDNP-s színekben szolgálja rezsimjét, valahogyan minden éles helyzetben kibukik valódi fideszes énje. Hiába minden européer máz, Tibor valójában Orbán Viktor és a rendszer hűséges kiszolgálója. Nyugat-Európában, ahol általában a tetteik, és nem az alakoskodásuk után ítélik meg a politikusokat, már tudják ezt, így Tibor pályafutása az utóbbi időben egy egyre növekvő hegyet képez kudarcokból.”

Forrás: Mandiner

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »