Bayer Zsolt: Feslés, bimbadzás

Kifeslik, kibimbadzik a világ az index olvasása közben.

Az úgy van, hogy képernyő kétharmadán Rovó Atesz beszámolóját olvashatjuk, ezt:

„Zászlórúddal koccolták fejbe az Együtt képviselőjét

Jól van az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és választókerületi elnöke, Vajda Zoltán, akit zászlórúddal vertek fejbe a nemzeti ünnepen. A rendőrség hivatalból eljárást indított az elkövető ellen, írta közleményében az Együtt.

A tömeg… (Fotó: index)

Azt is írták, hogy „a sérülés ellenére az Együtt továbbra sem ül fel semmiféle provokációnak a Fidesz részéről, akik közpénzen fenntartott önkormányzati buszokkal és focicsapatok buszaival szállították szimpatizánsaikat a nemzeti ünnepre, és akik tettlegesen is próbálták bántalmazni az Orbán Viktor ellen tiltakozó tömeget.” A párt köszöni a rendőrök és mentők együttműködését.”

Tehát akkor itt van egyfelől a buszokkal szállított, odahurcolt, megvett, lekenyerezett, megvesztegetett, lélektelen, mameluk tömeg, az a húszezer dula nulla, aki elment meghallgatni a miniszterelnököt, és velük szemben pedig felsorakozik a magát provokálni nem hagyó(!) és tiltakozó magyar nép, a „tömeg”.

Hírdetés

Közvetlenül e mellett a „beszámoló” mellett, a képernyő jobb egyharmadán pedig a következőket olvashatjuk:

„ÖSSZEFOGLALÓ

Orbán Viktor és Tarlós István beszéde alatt  néhány tucat ember fütyült a Nemzeti Múzeumnál tartott állami ünnepségen. A tiltakozást Juhász Péter az Együtt elnöke szervezte.”

Véreim! Veszélyben a hon! A rendes, igaz magyarok gyülekezete, a „tömeg” néhány tucat emberből áll mindössze!

Hogy fogja így Juhász Péter és az Együtt leváltani a „diktátort”?

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »