Bayer Zsolt: Fábián Károly doktor úr megjegyzése

Bayer Zsolt: Fábián Károly doktor úr megjegyzése

És milyen jó lenne, ha a Facebookon tobzódó sok ostoba, semmihez sem értő, ám nagyon határozott ócska, [email protected] lumpenproli valamit felfogna ebből… De nem fog.

A 93. Cili nénis poén kapcsán – amit csak ma kaptam – szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfogadom ha sok, DE:

– egy egész életet az egészségügyben töltött

– 4 szakvizsgával rendelkező orvos

– nem alszik hetek óta hogy a te seggedet megóvja

maga is erősen a veszélyeztetett korban van

Hírdetés

– ott van, mondja, szajkòzza, ismétli magát ezredjére, hátha fölfogják végre

Igen, lassan beszél, igen, nem a legfrissebb trendnek megfelelő a frizurája, sem a blézere. De kérem tisztelettel a net nagyon okos népét, hogy ezeket a poénokat időzítse akkorra, mikor majd elmúlik a baj, mert már csak egy hatvanas doktornővel szemben is illetlen és tiszteletlen és nem mellesleg baromi unalmas. Majd ekkor azt is megszakértheti tőlem bárki, hogy alkalmas-e, addig meg higgyük el amit mond, mint orvos, jó? Majd utána nevetünk. Maradok tisztelettel.

Mindenki aki piszkálni meri a Tisztifőorvos Ceciliát, most nekik üzenek . Ezt jól jegyezzétek meg, amikor legközelebb poénkodtok Cili nénivel..

A 93. Cili nénis poén kapcsán – amit csak ma kaptam – szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfog.

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »