Bayer Zsolt: Ezt nem fogják elhinni – pedig igaz!

Bayer Zsolt: Ezt nem fogják elhinni – pedig igaz!

Na kérem, a mai napot írják fel a kéménybe! Ma megtörtént az, ami mindig meg szokott történni. Vagyis lelepleződtek a hazug gazemberek.

Ne gondolják, hogy ehhez összehangolt nyomozati cselekvésekre, akciókra, titkosszolgálatokra és tökös zsarukra volt szükség. Ugyan, kérem! Ezek annyira hülyék, hogy önmagukat leplezik le.

Ezt a feladatot most Perger István vállalta magára, és az Indexen terítette szét. (Szemlézi a Mandiner, gondolom, nem véletlenül…)

Arról van szó, hogy tíz éve hallgatjuk a vádaskodást, amely szerint a „kormány lezüllesztette, tönkretette, kivéreztette az egészségügyet”.

Most, hogy nyakunkon a járvány, ez a narratíva nem tartható tovább, ugyanis feketén-fehéren látszik, hogy a magyar egészségügy a legfontosabb mutatókban pontosan ugyanazt tudja, amit a „művelt” Nyugat egészségügye, néhány mutatóban pedig jobb annál. És még az is kiderült, mi állunk a legjobban a lélegeztetőgépek számában.

Ezt valahogy meg kell ám magyarázni.

A Perger megteszi: „A magyar egészségügy az elmúlt másfél évtizedben jórészt éppen az EU-s forrásoknak köszönhetően tudott szinten maradni, sőt fejlődni.”

Hírdetés

Értik? A magyar egészségügy ezek szerint az elmúlt másfél évtizedben nem lerohadt, tönkrement, leépült és elzüllött, hanem fejlődött. Igaz, EU-s pénzből, de fejlődött.

Akkor viszont mire véljük az elmúlt tíz év ellenzéki narratíváját?

Hisztériakeltő, aljas és becstelen hazudozásnak? De hát az nem lehet! Hát ők a „függetlenobjektívek”, a tisztességesek. Akiknek eszük ágában sincs holmi politikai propagandát folytatni újságírás helyett, igaz?

Akit érdekel, ITT elolvashatja a Mandiner összefoglalóját.

Bayer Zsolt – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »