Bayer Zsolt: Ez már nem vicc!

Bayer Zsolt: Ez már nem vicc!

Ezeket az „anyagokat” szerdán, 14 óra 07 perckor illetve 14 óra 37 perckor tették fel a hálóra. 

Itt tekinthetőek meg a képek.

Az első nekem tulajdonított szöveg (Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak stb.) már tavaly felbukkant a neten a választás után. Azt már akkor határozottan cáfoltam, ugyanis ezt vagy ehhez hasonlót soha, s és nem írtam le.

A második nekem tulajdonított szöveg, miszerint a tanártüntetés szervezői „tehetségtelen, ostoba és aljas gecik” új, ezt most találták ki. Ráadásul olyan körítéssel, miszerint ezt egy „tegnapi cikkemben” üzentem volna a címzetteknek.

Világos, hogy ilyet sem mondtam, nem írtam. A tegnapi cikkem Conténak szólt, a mai Gyurcsánnyak, de ezt megelőzően sem foglalkoztam a tanártüntetéssel egyetlen írásomban sem. És az a körülmény sem elhanyagolható, hogy soha, sehol nem írtam vagy mondtam ilyesmit. Sem tegnap, sem tegnapelőtt. Ebben az országban nem én szoktam g…izni, és nem én vagyok rá büszke, nem én jelentettem ki, hogy az O1G-nek „közösségteremtő ereje van”.

Talán nem is lenne érdemes foglalkozni mindezzel, ha ezek alatt az ocsmány hazugságok alatt nem lenne olvasható száz-kétszáz kommentár, amelyek szinte kivétel nélkül arról szólnak, hogy miképpen fognak engem agyonverni, megölni, megkínozni.

Hírdetés

Ez tűrhetetlen!

Amit most itt önök látnak és olvasnak az ATV honlapján található, amely honlapnak amúgy van moderátora. Miképpen a facebooknak is, ahol mindez eredetileg megjelent. És ezek a moderátorok pontosan tudják, hogy mindez hazugság, de hagyják, a meggyilkolásomról szóló kommentekkel együtt, abból a nyilvánvaló okból, hogy ismét kampány van, és ezeken keresztül nem egyszerűen nekem, hanem a Fidesznek és a miniszterelnöknek igyekeznek ártani.

Itt az ideje kimondani: elég volt ebből! tudom én, hogy az aljasságnak és becstelenségnek nincs határa, de egyszerűen nem hiszem el, hogy ezek mindig, mindent megúszhatnak. Következmények nélkül megtehetik mindezt, s persze közben önmagukra mint jó demokratákra és jó európaiakra gondoljanak.
Itt jelentem be, hogy az ATV-t valamint ezt a „Gondolkodó szegénységre ítéltek” álnéven tevékenykedő bűnözőt haladéktalanul feljelentem. Döntse el a bíróság, meddig mehetnek el ezek a rohadékok.

Bayer Zsolt – Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »