Bayer Zsolt: Ez a három

Bayer Zsolt: Ez a három

Igazából majdnem mindegyik hazaáruló, a vírusnak, a halálnak, a gazdasági összeomlásnak szurkoló gazember. De ez a három meg sem próbál úgy tenni, mintha nem ilyen lenne…

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs képviselők szerint a kormány már most is kétféle jogcímen hozhat rendkívüli intézkedéseket: az egészségügyi válsághelyzet és a járványügyi veszélyhelyzet korlátlan felhatalmazást ad a kormánynak a járványkezelésre – írta Hadházy Ákos, ezért a három független képviselő csoportja nem szavazza meg a különleges jogrend alatt hozott rendeletek 90 napos meghosszabbítását.

A többi ellenzéki képviselő a korábbi nyilatkozatok alapján meg fogja szavazni a hosszabbítást, mert tavasztól eltérően belekerült a 90 napos határidő, amit akkor is követeltek.

„A tavaszi és őszi tapasztalatok is azt mutatták, hogy a kormány gátlástalanul visszaélt a rendeleti kormányzás adta lehetőségekkel: jó példa erre az információs jogok kiüresítése, a gödi különleges gazdasági övezet létrehozása, a hároméves munkaidőkeret egyoldalú elrendelésének lehetősége, az önkormányzatok kivéreztetése vagy a szájzártörvény” – magyarázták a független képviselők, hogy ők miért szavaznak nemmel.

Hírdetés

Forrás: 24.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »