Bayer Zsolt: Ez a Hargitai mindig a kedvencem volt…

Bayer Zsolt: Ez a Hargitai mindig a kedvencem volt…

Nem szakadt még rá a plafon???

Hargitai Miklós szabadon hazudozhat a Népszavában –

Tisztelt Hargitai elvtárs!

Ön hazudik. A Népszavában írt egy cikket, ami tele van hazugsággal.

 Kezdjük.

Ön:

Ehhez képest az azóta bekövetkezett gázáremelésünk még KSH-adatok szerint is közelíti az Európa-rekordot…

A Mindenszo.hu válasza: a lakosság háromnegyedét nem érinti a rezsicsökkentés miatt a piaci áremelkedés. Tehát Ön hazudik. Kifejthetnénk részletesebben is válaszunkat, de felesleges, ugyanis Ön is tudja, hogy Ön hazudik, direkt hazudik.

 Ön:

Hírdetés

A fentiek alapján az értékelést mindenképpen azzal érdemes kezdeni, hogy felkészületlenül érkeztünk (azaz érkezett mind az ország, mind a kormány) egy olyan válsághoz, amelynek nem csak az előjelei, de a kézzelfogható hatásai is érzékelhetőek voltak már a választás előtt

 A Mindenszo.hu válasza: Ön ismét hazudik. A Covid válság idején is a magyar kormány volt a leggyorsabb lélegeztetőgép beszerzés és vakcinabeszerzés majd oltási verseny szintjén is. Ahogy most a szomszédban zajló háború kapcsán is azonnali intézkedéseket hozott, többek között a rezsialapot is létrehozták, ami finanszírozza, hogy a lakosság nagy részének a rezsiköltsége ne emelkedjen. Ezt is ki tudnánk részletesebben fejteni, de felesleges, mert Ön is tudja, hogy Ön ismét hazudik.

 Ön:

De most komolyan, volt olyan, az említett területekhez értő szakember ebben az országban, aki ne látta volna 2022. május 24-én, amikor a kormánytagok eskütételére sor került, hogy az energetikában vészhelyzet lesz vagy lehet, a gazdaságban pedig válságkezelésre lesz szükség?

 A Mindenszo.hu válasza: természetesen Ön ismét hazudik. A válságkezelés folyamatos, ársapkák, be-és kivezetése, attól függően, hogy éppen melyik külföldi erő kelti a hangulatot benzin ügyben hazánkban és terjeszt el álhíreket. Ott vannak az élelmiszerársapkák is, amik így vagy úgy, de működnek, és még sorolhatnánk, de nem soroljuk, mert Ön is tudja, hogy a kormány jól kezeli ezt a válságot (is).

Ön:

Mi változott meg alapvetően a külső környezetben május óta (ha csak az nem, hogy a Karmelita kolostorban még akkor is gyors orosz győzelemre számítottak?

A Mindenszo.hu válasza: pardon? Ki számított és hol, orosz győzelemre 10 nap alatt? Hol volt ez a Karmelita kolostor kommunikációja? Kb. sehol! Tudja kik állították azt, hogy Oroszország lerohanja Ukrajnát 4 nap alatt?? AZ USA! És a CIA! És tudja miért állították ezt? Hogy utána azt lehessen kommunikálni, “Putyin elszámította magát! Nem tudta négy nap alatt elfoglalni Ukrajnát.”
Ehhez képest fél év alatt elfoglalta Ukrajna 15%-át, ha ez kudarc, akkor maga hülye. De most nem ez a téma, hanem az, hogy Ön megint, ismét hazudik!

Hargitai úr, javaslatunk a következő:  fejezze be a hazudozást, véleményt ugyanis nem szabad tényként beállítani, de Önt ugye ezért fizetik. Ön is tudja, hogy hazudik a Népszavás cikkeiben. Még nem késő, Hargitai úr, még nem késő, hogy elszámoljon saját lelkiismeretével és abbahagyja a hazudozást, ellenkező esetben kénytelenek leszünk felszólítani Önt, hogy tegye le a tollat. Örökre. 

 Üdv,

 A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »