Bayer Zsolt: Érdekes levél…

Bayer Zsolt: Érdekes levél…

És ennek fényében kell és szükséges értelmezni a hazai ellenzék ordítozását a „tönkretett magyar egészségügyről”.

Kedves Zsolt!

Mellékelek egy július 16-i Bild Zeitung címoldalt, amely egy szakértői jelentésről szól, hogy az ~1.400 német kórházból ~600-at be kéne zárni, mert így nem tudják a lehetséges legjobb ellátást biztosítani, ezért nagyon sokan meghalnak. Az ~1.400 kórház 1/3-ban nincs CT vagy más képalkotó berendezés és a személyzet sem optimális.

A legnagyobb példányszámú bulvár címének fordítása: “Szakértői tanulmány állítása: A német kórházak életveszélyesek”

Jól emlékszem amikor 1982-ben a lábujjamat operálták a híres augsburgi Hessing klinikán, akkor olvastam, hogy az akkori ~60 milliós Németországban hozzávetőlegesen 7-8.000 ember halt meg évente a kórházban szerzett fertőzésekben.

Hírdetés

Ennek elsődleges oka szerintem, hogy minden sebet rögtön fertőtlenítenek és hansaplast és társaival gyorsan bekötnek, ezért szervezet nem kap a környezetről információt, ezért az immunrendszert nem tudja napra készen tartani. No meg a túlzott antibiotikum fogyasztás.

Én akkor levettem a kötésemet, mert az én sebeim egy életen át levegőn gyógyultak! Persze aláírtam, hogy a saját felelősségemre. Órák alatt jobban éreztem magam, és szerintem 2-3 nappal előbb mehettem haza…

Baráti üdv

Gonda László

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »