Bayer Zsolt: Elment az ész

Bayer Zsolt: Elment az ész

Galla Miklós…

Azt mondja Galla (és valamilyen érthetetlen oknál fogva a miniszterelnöknek is megírja!), hogy ő sohasem meztelenkedett, pláne nem csak úgy, „öncélúan”.

Nos, nézze meg az alábbi felvételt, akinek van gyomra hozzá. És ennek „fényében” (pöce-sötétjében) értelmezze Galla kijelentéseit.

Amúgy pedig: kár ezért. Én nagyon bírtam a L’art pour l’art társulatot, vannak egészen kiváló előadásaik, jeleneteik, s valóban a klasszikus angol humor hazai képviselői voltak sokáig.

De ez az ocsmány farokmutogatás kívül esik ezen.

Hírdetés

Galla nyilvánvalóan meghülyült. És hazudik. És a lehető legaljasabb módon próbál ezzel az egésszel a miniszterelnök közelébe férkőzni, ráadásul -és ez felháborító igazán!- a farkát megkísérli holmi homályos utalásokkal „származási kérdéssé” avatni.

Nem Galla. Ehhez semmi köze a pöcsödnek, ennek semmi köze hozzád. Egyszerűen arról van szó, hogy a farkadért nem jár Karinthy gyűrű. Te cseszted el. Többek között azzal, ami ezen a felvételen látható. Úgyhogy fejezd be a levélírást, és töprengj el önmagadon. Hátha megleled azt a szomorú pillanatot, amikor ez lett belőled.

A videó IDE KATTINTVA megtekinthető. 

Forrás: Bádog: Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »