Bayer Zsolt: Elmélkedés

Bayer Zsolt: Elmélkedés

Rácz Zsófia 22 éves, egyetemi hallgató, és jó csaj.

Ráadásul helyettes államtitkár lett a „diktatúrában”. Mi kell még, hogy a „demokraták” a torkának essenek?

Semmi. Úgyhogy a torkának estek. Amióta előkerült a neve, naponta gyalázzák, a legválogatottabb módon. „Nincs is diplomája!” – ájuldoznak igazi farizeusként azok, akik képtelenek leírni helyesen a legegyszerűbb szót is, és akik szerint Nyírő Gyula fasiszta író volt.

Képességtelen, agyatlan, tehetségtelen, végtelenül ostoba kis senkik szörnyülködnek, amiért Rácz Zsófiának (még) nincs diplomája.

Nincs ezzel semmi baj. Ezt ismerjük, ezt megszoktuk, ezzel lassan megtanulunk együtt élni – vagy nem. Majd kiderül…

Viszont fontos tudnunk, hogy ugyanezek reggeltől estig a nők egyenjogúságáért, a nők elleni erőszak és a „hímsovinizmus” ellen harcolnak, bármit is jelentsen például ez utóbbi fogalom. Meg persze mindegy is. Ezeknek ugyanis valójában semmi sem jelent semmit, vannak ilyen gumifogalmaik, amelyeket aktuális, tizenöt percnyi figyelemért és hírnévért használnak, aztán elfelejtik, vagy teljesen másra használják ismét. Éppen ezért annyira könnyű eligazodni rajtuk. A véleményük, a szándékaik, az elképzeléseik, az „értékeik” – nos, mindez pedig az a kutyaszar, amit könnyedén, laza bokával és gördülő talppal ugrasz át a pázsiton.

És pontosan ezért nincs semmi meglepő abban, amikor Karácsony Gergely házilapja a szopással hozza összefüggésbe nevezett fiatal, csinos egyetemistát.

Hírdetés

Itt olvashatják:

Minősíthetetlen stílusban ír a nőkről Karácsony Gergely lapja

Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni – ezzel a szöveggel osztott meg egy Rácz Zsófiáról szóló cikket a Facebookon Karácsony Gergely lapja, az EzaLényeg.hu. Az üzenet egyértelmű, Karácsony Gergelyék szerint egy csinos nő esetében fel sem merülhet, hogy amit elért, azt a tehetségének, a szorgalmának és a kitartásának köszönheti, mindenképpen kell keresni valamiféle […]

Igen, ez pontosan így természetes, így magától értetődő. Hiszen a nőt nőiségében meggyalázni ezeknek napi rutin, ha olyasvalakiről van szó, aki gyűlöletük tárgya. Megtették ezt már G. Fodor Gábor feleségével, Fodor Zsófival is, és most megteszik Rácz Zsófiával is. És miközben megteszik, a másik kezükkel már írják a dörgedelmes cikket a nők megalázása ellen.

Ennyit érdemes tudni a sok kis cidakirálykisasszonyról és királyfiról.

Talán még annyit, hogy már nincs senki az ellenzéki politika térfelén, akit Karigeri még nem … le. Régi bölcsesség: ki mint él, úgy ítél.

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »