Bayer Zsolt: Egymillió…

Bayer Zsolt: Egymillió…

Itt a narancs (az egy „újság”) beszámolója a függetlenobjektív dékás K. Olga havi illetményéről:

„Kálmán Olga bruttó 1 millió forintot keres Gy. Németh Erzsébet kulturális főtanácsadójaként”

Gy. Németh Erzsébet új főpolgármester-helyettes szerdán számolt be arról Facebook oldalán, hogy mennyi az ő illetménye (bruttó 1 millió 166 ezer forint, plusz 175 ezer forint költségtérítés), valamint nevek nélkül a csapatának fizetését is hozzátette.

Ezek között szerepelt két főtanácsadó is: az egyik bruttó 700 ezret kap (ő társadalmi kapcsolatokért felelős), míg a másik bruttó 1 millió forintot (a kultúráért felelős tanácsadó). Bár a posztban Gy. Németh nem nevesítette a tanácsadókat, az RTL Klubnak szombaton megerősítette Kálmán Olga, hogy kulturális főtanácsadóként valóban ennyit keres – írja a hvg.hu.

A Híradó beszámolója szerint Cs. Kádár Péter, a Magyar Rádió korábbi munkatársa közérdekű adatigénylést is benyújtott, hogy kiderüljön a pontos összeg.

Kálmán Olga november 10-én, Gyurcsány Ferenccel tartott közös sajtótájékoztatón jelentett be, hogy belépett a Demokratikus Koalícióba, és Gy. Németh Erzsébet főpolgármester-helyettes politikai főtanácsadója lesz.”

Na most, ez kizárólag azért érdemel figyelmet, mert azok ott a túloldalon, sok kis beteg sperma, hosszú évek óta a havi egymilliós fizetésemmel van elfoglalva. Amely fizetést 2006 óta kapok, magáncégtől, s amely fizetésért elkészítek heti három tévéműsort, heti két rádióműsort, írok heti egy-két (vezér)cikket, meg az apróságok. Mellesleg tévéműsoraim a legnézettebbek a Hír TV-n, verik az ATV hasonló műsorait (tényleg! Mennyit keres vajon az ATV-n egy hasonló műsorvezető?), szóval, lehet utánam csinálni. De ez mind nem számít persze, a mérce nevű bolsevik lapban egy igazi komcsi-jakobinus fasz, még a nyáron, hosszú kiskátéban vezette le a bolsevik alapvetéseket az én fizetésem kapcsán.

Hírdetés

Kiváncsi vagyok, vajon ennek a fasznak szemet szúr-e K. Olga függetlenobjektív dékás főtanácsadó havi egymillás fizetése, amely közpénzből (v.ö.: „adóforintokból”) van kifizetve.

u.i.: Az október 23-i városházi ünnepségért 29 milliót fizetett ki Karácsony Geri, nevezett ünnepségen fellépett a Quimby meg a méltán világhírű Gerendás Petya, aki már évekkel ezelőtt megígérte, elmenekül az országból, aztán itthon maradt, mert ezek sajnos végül mind itthon maradnak.

Szóval 29 milliót.

Képzeljük el mi lett volna, ha ezt Tarlós fizeti ki? Na ugye… 

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »