Bayer Zsolt: Egy hír, és ami mögötte van

Bayer Zsolt: Egy hír, és ami mögötte van

Követeljük mindhárom rohadék azonnali letartóztatását!

Előbb a hír:

Betörtek Pócs János fideszes országgyűlési képviselő házába, bántalmazták a lányát és vendégeit

A konfrontáció részletei a rendőrségnél lévő videófelvételen láthatók – írja a Mandiner.

A fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán számolt be az esetről, amely szombat éjjel történt. Mialatt otthona udvarában 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, három személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányát és a rendezvény résztvevőit.

A képviselő erről egy videofelvételt is közzétett és megköszönte a rendőrség gyors beavatkozását. A bejegyzés végén viszont hozzátette, hogy

Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni.

Hírdetés

A képviselő által közzétett videó tanúsága szerint az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel – a bemutatott orvosi jelentés szerint – arc-, mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.

Pócs János szerint az elkövetők a rendőrségen azt állították, cigányságuk miatt nem engedték be őket a rendezvényre, ami eleve zártkörű volt. A képviselő szerint ez nem igaz, az ünneplők ennek ellenére „tisztelettel vendégül látták őket egy pohár italra” és csak ezután kérték őket, hogy távozzanak.

És akkor a lényeg: a három elkövető, F. János, F. Anita és ifj. Sz. Zsolt szabadlábon védekezhet.

Nos, ez felháborító és elfogadhatatlan! Egyszerűen semmi sem indokolja és meggyőződésem, hogy a törvény sem teszi lehetővé, hogy három ilyen agresszív, erőszakos, mocskos állat szabadlábon maradjon azok után, amit tett.

Követeljük mindhárom rohadék azonnali letartóztatását!

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »