Bayer Zsolt dermesztő véleménye Niedermüllerről

Bayer Zsolt dermesztő véleménye Niedermüllerről

Na most itt van ugye ez a Niedermüller. Mit csináljunk, nem tehetünk semmit, hiszen kacsacsőrű emlős is van, a Jóisten humora csodálatos, egyszersmind érthetetlen néha.

Niedermüller szerint „a fehér, hetero, keresztény férfiak rémisztő képződmények”, s persze az ilyen nők is.

Az a jó, hogy előbb-utóbb azért leegyszerűsödnek az álláspontok, s nincs szükség többé az össze-vissza magyarázkodásra. Ez például egy csontig letisztult álláspont.

Elvileg persze jó lenne tudni, hogy a „fehér”, „hetero”, „keresztény” és „férfi” attribútumok közül melyik nem sajátja Niedermüllernek, de a gyakorlatban ennek nincs semmi jelentősége. Ugyanis ha egy földönkívüli kizárólag a Niedermüllert ismerné meg, mélységesen egyetértene azzal, hogy az ilyenek „rémisztő képződmények”.

S persze érdekes lehetne azt is megtudni, vajon a niedermülleri világképben (az olyan, mint egy fandli sz@r), melyiket kell kicserélni, hogy ne rémisztő képződményt kapjunk. Vagyis például egy n…r hetero keresztény férfi már cukiság, esetleg egy fehér b..i keresztény férfi is, vagy ez még kevés? Kizárólag a n..er, b..i , zs… herm@froditák jöhetnek-e szóba, mert akkor szegény Niedermüllernek elég nehéz az élete…

Hírdetés

Kvíz – rémisztő képződmény Ön?

Kedves Olvasó! Gondolt már arra, hogy Ön valószínűleg egy rémisztő képződmény? Nem ember, nem állat, hanem képződmény. Ha még nem, egy gyors kvíz alapján gyorsan kiderülhet ebbe a kategóriába tartozik e Ön? Kérem válaszoljon őszintén kérdésünkre és a kiértékelésben kiderül, hogy képződmény-e Ön, illetve megrémiszti e embertársait. 2. kérdés Mi a vallása?

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »