Bayer Zsolt: De tényleg, kik ezek?

Csak hogy tudjuk, kik után fogjuk meg a kilincset:

„MINDEN EDDIGIT FELÜLMÚLÓ ÁRULÁST KÖVETETT EL KÉT MAGYAR BALLIBERÁLIS

Magyar Idők Online 

Új terrorellenes intézkedéseket fogadott el a külföldi harcosok és magányos elkövetők ellen az Európai Parlament, valamint határellenőrzést írt elő a külföldi harcosok megállítására. Ezek szerint a jövőben olyan tevékenységeket is büntetni lehet, mint a külföldi terrorista csoporthoz történő kiutazás és visszatérés, a toborzás, a kiképzés vagy a kiképzésben történő részvétel, a terrorizmus népszerűsítése és pénzügyi támogatása. Az ilyen cselekményekért akár 15 év szabadságvesztés is kiszabható lesz. A jelenlegi uniós keretrendszer aktualizálását jelentő új terrorellenes jogszabály szerint az áldozatok és családjaik számára azonnali és hathatós segítséget is előír.

Ebben semmi meglepő nincs akkor, amikor egész Európa retteg a terrortól, a legmagasabb fenyegetettségi fokozatok vannak érvényben több országban, és a biztonsági szakértők régóta sürgetik a hasonló, vagy még ennél is erősebb szigorításokat.

És volt két olyan magyar képviselő, akik úgy döntöttek, hogy a fenti intézkedéseket nem szavazzák meg, hívja fel a figyelmet a 888.hu. Ők nem akarják büntetni az Iszlám Állam és más terrorszervezetek harcosait, kiképzőit, támogatóit, nem akarnak segítséget az iszlamista terror áldozatainak hozzátartozói, vagy a sérültek, megcsonkítottak számára.

Hírdetés

Ha csak Magyarországról is lenne szó, vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés? Itt azonban az egész Európai Unió lakosságáról szavaztak. Ha azt mondanánk, gyalázatos, undorító módon álltak a kérdéshez, még akkor sem mondtunk volna semmit.

És ha az ember a Párbeszédes Jávor Benedek, vagy az LMP-s Meszerics Tamás Facebook-oldalára téved, ott sem talál magyarázatot erre. Csak az olimpia elleni aláírásgyűjtéssel vannak elfoglalva a nevezett „urak”.

Sose legyen újabb Bataclan. De tőlük lehet, és ha lesz, ezt a két alakot- és a többi közel 120 „zöldet”, vagy esetleg a szigorított határellenőrzésre ugyancsak nemet mondó gyurcsányista Niedermüller Pétert kellene elsőnek odavinni, hogy gázoljanak az áldozatok vérében. Seperjék össze a leszakadt emberi végtagokat, fejeket, azonosítsák a megerőszakoltakat.

Bár ezek, talán még ott is aláírást akarnának gyűjteni.” 

Jegyezzük meg jól a neveket: Jávor Benedek, Meszerics Tamás. Nehogy eltévesszük a megfelelő pillanatban…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »