Bayer Zsolt: Botránykeltők

Bayer Zsolt: Botránykeltők

Nem tud leszokni a balliberális sajtó arról a kampányban felvett hülye gyakorlatról, hogy a magatehetetlen ellenzék szerencsétlenkedése során keletkezett politikai űrt oknyomozásnak álcázott kormányellenes propagandával töltse ki. Gyönyörű példája ennek, amikor a minap az ordított címként a HVG nevű, „függetlenobjektív” sajtótermék honlapján, hogy Kásler Miklóst családtagok cégei veszik körül.

Sokan kizárólag címeket olvasnak, így tehát egy ilyen cím bőven elegendő, hogy beégesse sokak agyába, miszerint Kásler Miklós valamiféle korrupciós, homályos, visszaéléses, kabátlopásos „ügy” főszereplője, na tessék, már megint egy „ilyen” miniszter! Aztán vannak, akik tovább olvasnak, és feltárul előttük az emberi aljasság és becstelenség feneketlen kútja. Na nem Kásler Miklós aljasságáé, dehogy! A hávégés újságíróké. Akkor most nézzük, mi derül ki a „cikkből”:

1. Kásler Miklós lakcímére be van jegyezve egy kft. A kft. profilja plasztikai sebészet. Kásler Miklós egyik szakvizsgája szintúgy plasztikai sebész, ez ad némi magyarázatot a lakásba bejegyzett cég profiljára. A cégben tulajdonos a miniszter fia is. A cég Kásler Miklós elfoglaltsága miatt jelenleg nem működik, nem fogad pácienseket, 2016-ban amúgy 1,2 millió forint adózott nyereséget produkált (hűha!). És most kapaszkodjanak meg: Kásler cégét 2001-ben jegyezték be a lakásba!

2. Kásler szomszédjában is működik egy cég, amely szintúgy plasztikai és szépészeti beavatkozásokkal foglalkozik. A cég tulajdonosa Kásler Miklós volt felesége. Kásler Miklós volt felesége amúgy szintén bőrgyógyász-kozmetológus szakvizsgával rendelkező szakorvos. Ebben a cégben szintúgy társtulajdonos Kásler és volt neje közös gyermeke. A cég egyik szolgáltatását a honlapjukon Kásler menye reklámozza (te jóságos Atyaúristen!). Ez a meny pedig társtulajdonosa egy luxusautó-kölcsönző cégnek, amelyet 2009-ben alapítottak, a cég másik tulajdonosa Kásler fia (a „meny” férje, ez aztán skandallum!), és benne van az anyós is.

Kásler Miklós tehát nemcsak onkológus, de plasztikai sebész is, szintúgy orvos, bőrgyógyász-kozmetológus a volt felesége is. Nos, ezek ketten nem átallottak 2001-ben céget alapítani, és attól sem riadtak vissza, hogy cégük plasztikai sebészeti és egyéb szépészeti beavatkozással foglalkozzon. Milyen egyéb gazemberségre képes az a plasztikai sebész és az a bőrgyógyász, aki odahaza a magánrendelőjében plasztikai sebészkedik és bőrgyógyászkodik – na ugye!

És képzeljék el, bevették a családi buliba a gyereküket is! Aztán a családi vállalkozás reklámozásába egy fénykép erejéig beszállt a gyerekük felesége is, aki ezenfelül egy másik vállalkozást is képes üzemeltetni, ráadásul már 2009 óta! Aztán mindezek tetejébe 2018-ban ezt a Káslert még miniszternek is kinevezik, hát ez aztán tényleg mindennek a teteje!

Hírdetés

Mert ugye, ha ebben a Káslerben, a (volt) nejében, a gyerekükben meg a menyükben lett volna egy szemernyi tisztesség is, akkor soha nem nyitnak magánrendelőt, ráadásul mindjárt a saját szakmájukba vágó profillal, hanem kimennek a Pilisbe remetének, bogyókon élnek, hamut szórnak a fejükre, szőrcsuhában vezekelnek, és a Kásler így vonult volna be a minisztériumba. Igaz, akkor a HVG megírta volna, hogy vajon hol a szakértelem meg a szakmai gyakorlat.

Mert a Gyurcsány például attól volt kiválóan alkalmas miniszterelnöknek a HVG szerint, hogy egy cégbirodalmat igazgatott (a pénzt az anyós adta a bulira, persze).

Szóval ez a hávégés (narancsos, 444-es) új „újságírás”. Mert a Kásleréknek a 2001-ben alapított cégükkel is el kell számolniuk, és azt is szégyellniük kell. Csak a hávégés „újságíróknak” meg a „civileknek” nem kell soha, semmivel elszámolniuk, és soha, semmit sem kell szégyellniük.

Bayer Zsolt – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »