Bayer Zsolt: Bizony!

Bayer Zsolt: Bizony!

Hogyan szítja az antiszemitizmust a Euronews?

Van az Euronews fakenews oldalnak magyar verziója is, mert akik pénzelik (tudjuk kik, a gyíkemberek) úgy gondolták, hogy ugyanazokat a baromságokat még egy n+1-ik oldalon is terjeszteni kell a magyar nyelvű weben. De van szerkesztői szabadság is, és van olyan ordas hülyeség, amit csak itt írnak meg.

Idézetek segítségével, hogy a cikk igazságtartalma ne csorbuljon, először is tájékoztatom önöket arról, hogy mit képesek Németországban emberek mondani, és ezt még más elmebetegek híresztelik is.

Összefoglalom tehát, hogy gyengébb idegzetű olvasóink is, akik most épp üvöltenek, teljes mélységében kiélvezhessék azt, hogy mit művel a liberalizmus a német zsidókkal.

Ezek az emberek tehát annyira elhülyültek, hogy amikor összegyűlnek, hogy megbeszéljék a sokasodó antiszemita támadásokkal kapcsolatos teendőket, amelyet „bevándorló hátterű” „szakmunkások” követnek el, akkor annak a pártnak az antiszemitázásával vannak elfoglalva, amelyik ezeknek a bevándorlóknak legalább azon ágenseit kipaterolnák az országukból, akik terroristák és/vagy antiszemiták és/vagy szélsőséges iszlamisták és/vagy ingyenélők.

Tudják ugye, hogy Németország az az ország, ahol ha nagyobb épületet lát égni az ember, akkor azt kell megkérdezni, hogy ez most menekültszállás vagy zsinagóga? (A vicc szerint természetesen:))

Én azt is mélyen megértem, hogy a németországi zsidók teljes mellszélességgel kiállnak a mindenkori német kancellár politikája mellett a Kristályéjszaka nyolcvanadik évfordulóján, hiszen ez 1938-ban is milyen kiválóan bejött. De tényleg mennyire kell hülyének lenni ehhez, vagy mennyit kell kérni érte, vagy mennyire kell félni a liberálisok bosszújától ahhoz, hogy ma valaki Németországban az AfD miatt aggódjon, mert annak az antiszemitizmusa veszélyezteti a német zsidókat? Attól tartok, hogy egy ilyen szerencsés történelmi fejlődésű országban, mint a miénk, ezt nem fogjuk megérteni. Magyarországon elég volt 25 év, hogy a magyarországi zsidók egyre jelentősebb részének is feltűnjön, nekik nem azok az elmebetegek a szövetségeseik, akik néhány százezer fiatal muszlim férfit szeretnének letelepíteni itt.

Hírdetés

Pakisztánban éppen majdnem megdöntik a legszélsőségesebb iszlamisták a nagyon szélsőségesen, de nem eléggé iszlamista rendszert, mert nem végeztet ki istenkáromlásért egy helyi keresztény nőt. Ilyen időkben különösen aktuális érzékenyítő tréningeket tartani olyan bevándorlóknak, akik szerint természetes a vallási különbségek agyonverés útján történő mérséklése.

Miután a bevándorlók antiszemitizmusa nagyon nyilvánvaló, szítani kell minden más antiszemitizmust is, hogy azt lehessen mondani, az antiszemita támadásokért nem 100 százalékban, hanem csak 99 százalékban felelősek bevándorlók.

A németországi zsidók túszok, a liberálisok túszai, akik ugyanazzal a gátlástalansággal használják őket a politikai céljaik érdekében, mint Hitler. Németország sem elég nagy ország ahhoz, hogy két csőcselékje legyen, aki 1938-ban náci volt, az ma liberális. Aki 1938-ban kiszolgálta a nácikat, az ma a liberálisokat szolgálja ki.

Tényleg bele kell lépnünk ugyanabba a folyóba? A keresztényeket a nácik ugyanúgy üldözték, mint a zsidókat. A liberálisok a kereszténység iránti eszelős gyűlöletükkel kampányolnak. A zsidók miből gondolják, hogy nem ők lesznek a következők?

Forrás: https://kiettemeg.pestisracok.hu/2018/11/hogyan-szitja-az-antiszemitizmust-a-euronews/

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »