Bayer Zsolt: Azok nem emberek, akik csecsemőket gyilkolnak halomra

Bayer Zsolt: Azok nem emberek, akik csecsemőket gyilkolnak halomra

Szadista, vérengző vadállatokká váltak a Hamász és a Hezbollah tagjai

Szadista, vérengző vadállatokká váltak a Hamász és a Hezbollah tagjai

Terjedelmes interjút adott Bayer Zsolt, lapunk publicistája a Mandiner hetilapnak. A beszélgetés során kifejtette véleményét a Hamász és a Hezbollah terroristájával kapcsolatban, de szóba került Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és Őrsi Gergely II. kerületi baloldali polgármester is.

 

Szadista, vérengző vadállatokká váltak a Hamász és a Hezbollah tagjai, pontosan így is kell bánni velük – mondta Bayer Zsolt, lapunk népszerű publicistája egy Mandinernek adott interjúban. Úgy folytatta: a beteg, önsorsrontó, pogány hedonistává lett Nyugat az armageddont szabadította önmagára, amit megmutatnak a nyugati nagyvárosok utcáin zajlik Berlintől Torontón át New Yorkig zajló események. Szánthó Miklóssal értett egyet, amikor az Alapjogokért Központ főigazgatója azt mondta: 

Az Izrael-ellenességgel szemben vívott harc ugyanaz a harc ugyanazokkal az ellenfelekkel szemben, mint amit mi az európai értékrendünk és életmódunk védelmében folytatunk.

A publicista leszögezte: akik kapával vágják le a másik ember fejét, csecsemőket, ártatlan civileket gyilkolnak halomra, és akik mindezt éltetik, ennek tapsolnak, azok nem emberek.

A gazdag magyarokkal kapcsolatban úgy vélekedett: 

Mészáros Lőrinc ma negyven-ötvenezer embernek ad munkát, és tisztességesen kifizeti őket is és az alvállalkozóit is, itthon adózik, nem viszi ki a nyereségét az országból. 

Sok ilyen magyar milliárdosra lenne még szükség – tette hozzá. Ezzel kapcsolatban arra is emlékeztetett, hogy a nagyvállalkozót kritizálóknak semmi bajuk nem volt azzal, amikor a közbeszerzéseken a globális tőke nyert és vitte ki a nyereséget az országból, számtalanszor ki sem fizetve az alvállalkozókat. – A mai magyar ellenzéknek a kommunizmusból átmentett irigységkártya maradt csak, hiszen semmiféle értékelhető teljesítményre nem képes – fejtette ki.

 

Bayer Zsolt kitért arra is, hogy Gyurcsány Ferenc nemrégiben igazat mondhatott, amikor arról beszélt: két hét alatt hazahozná az uniós pénzeket. A publicista úgy érvelt: egyfelől Brüsszelben Gyurcsányék akadályozzák a Magyarországnak járó pénzek folyósítását, másfelől pedig ahhoz, hogy ezek a források megérkezzenek, a nemzeti érdek teljes körű feladására lenne szükség, amit a bukott kormányfő gondolkodás nélkül megtenne, ahogy megtette hatalmon is. 

Hírdetés

A Magyar Nemzet publicistája emlékeztetett: amikor Orbán Viktor második kormánya túllépte az unióban megengedett háromszázalékos határt az államháztartási hiányban, nem tartott sokáig a kötelezettségszegési eljárás megindítása hazánk ellen, de amikor Gyurcsányék „trükkök százait” vetették be, afelett szemet hunytak Brüsszelben. 

A publicista hangsúlyozta: 

egy tehetségtelen, inkompetens, semmirevaló ellenzék van Magyarországon, amit Gyurcsány vezet, de ő örülne egy valódi baloldali, nemzeti érzelmű, konstruktív ellenzéknek.

Pozitív példát is említett Schiffer András személyében, illetve Hont András publicistáról is úgy vélekedett, hogy „feljövőben van”, mert „ügyek mentén, normálisan érvel, és ha kell, kimondja, hogy az ellenzék komplett hülye”. Őrsi Gergely II. kerületi polgármesterről azt mondta, hogy így-úgy elvezeti a gazdag budai kerületet, de nem véletlen, hogy mindennap az MSZP-ből való kilépésen gondolkodik. 

 

A Fidesz támogatottságának visszaesésével kapcsolatban kijelentette: az ellenzék kezét-lábát összetenné, ha  egyszer az életben annyi támogatójuk lenne, mint most a Fidesznek, amit szerinte a kormánypárt a távlati politikai gondolkodásának is köszönhet. A magyar emberek tudják, hogy Orbán Viktor és a kormánya képes lesz megfordítani a mostani helyzetet, és vissza fog térni a korábban látott növekedéshez. Ez a fajta gondolkodás nem jellemző nyugaton, amely rohad, kultúrája és civilizációja pedig köszönőviszonyban sincs azzal, ami harminc évvel ezelőtt jellemezte. 

A teljes önfeladást látjuk, a társadalom összetartó szövete mállik szét, rohannak az új világnak nevezett valamibe

– fogalmazott Bayer Zsolt.

A publicista bízik abban, hogy a Fidesz meg fogja nyerni az önkormányzati választást, ugyanúgy, mint ahogyan 2019-ben, és néhány budapesti kerületet is visszahódít, vagy akár megnyeri az egész várost. Karácsony Gergely főpolgármesterről kijelentette, hogy „végtelenül naiv ember”, hozzátéve 

Tarlós István idején volt egy tiszta, élhető, fejlődő fővárosunk, ami mára egy visszakoszolódott, retkes, élhetetlen katyvasz lett, a közlekedés is összeomlott.

Az orosz–ukrán háborúról úgy fogalmazott, hogy az ukránok nem tudják legyőzni Oroszországot, mert az ország nem áll egy emberként Zelenszkij mögött. A publicista helyeselte, hogy hazánk nem adja ki Ukrajnának a sorköteles korú ukrán fiatalokat Lengyelországgal ellentétben, akik ebben a az ügyben szerinte „erkölcsileg pocsékul vizsgáztak”. 

Az elmaradt jobboldali áttörésről Európában kijelentette: azért csak a népesség egyharmada áll a „rendszerellenes” párt mellett, mert az emberek tartanak attól, hogy következménye lesz a kiállásuknak, látván, hogy sok politikusnak bíróságra kell járnia, és egzisztenciálisan vagy morálisan megsemmisítik őket.

Borítókép: Bayer Zsolt (Fotó: Katona Vanda)

www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »