Bayer Zsolt: Az ellenzék (3.)

Bayer Zsolt: Az ellenzék (3.)

Értitek, ugye? Nagyon figyeljünk!

Ha az ellenzékről gondolkodunk és beszélünk, elkerülhetetlen, hogy időnként kipillantsunk a nagyvilágba.

Hiszen ott ugyanaz az ellenzék tevékenykedik, mint idehaza: a normalitás, a nemzet, a hagyomány, az összes normális emberi identitás (vallási, nemzeti, nemi) fanatikus ellenségei és tagadói.

A magam részéről már akkor elkezdtem gyanakodni, amikor az amerikaiak előálltak azzal, hogy egy „kamuvideó” lesz a casus belli, amivel majd az oroszok indokolni fogják Ukrajna megtámadását.

Érdemes a 444 vonatkozó beszámolóját idézni, leginkább azért, mert a normalitás és az értelmes emberi létezés gyűlöletén túl ezeknek Soros és a CIA súg, tehát ők aztán autentikusak a dologban; ezt írták:

Az amerikai kormány azt állítja, létezik olyan orosz forgatókönyv, miszerint egy ukrán támadásról szóló kamuvideót használnának ürügyként Ukrajna lerohanására. Jon Finer, a Fehér Ház helyettes nemzetbiztonsági tanácsadója szerint nem tudni, hogy Oroszország valóban kijátssza-e ezt a kártyát, de bizonyítékaik vannak rá, hogy van ilyen elképzelés. Magukat a bizonyítékokat azonban nem mutatta be.

Ó, hát persze!

Ó, hát ők biztosan tudják – főleg, ha a kamuvideó egyébként Hollywoodban vagy valamelyik CIA-stúdióban készült, amire nagy tétekben mernék fogadni.

És persze ne feledjük azt sem, hogy annak idején az amerikaiak azzal az ürüggyel (casus belli) támadták meg Irakot, hogy Szaddám Husszeinnek vegyi fegyverei vannak. Ezt a „hírt” maga a CIA közölte a világgal, csak az a kicsike baj, hogy Szaddám Husszeinnek annyi vegyi fegyvere volt, mint nekünk odahaza a kerti sufniban – és ezt persze éppen a CIA tudta a legjobban. És a hamis hírt éppen ők gyártották le és közölték a világgal – éppen úgy, ahogy most tolják ezt az Oroszország elleni bullshitet az ukránok elleni támadásról. A brit titkosszolgálat természetesen jelezte az akkori brit miniszterelnöknek, Tony Blairnek, hogy kamu az egész iraki vegyi fegyverekről szóló hír, Blair ezt vette is, aztán kiállt a világ nyilvánossága elé, és bejelentette, nagyon aggasztják az iraki vegyi fegyverek, úgyhogy teljes mellszélességgel támogatják az amerikaiak katonai akcióját. (És támogatták.)

Most pedig éppen azért indítottak petíciót derék és kevésbé derék angolok, hogy vegyék vissza Tony Blair lovagi címét. Az ok:

A petíció szerint Blairt személyes felelősség terheli számtalan ártatlan civil haláláért, és emiatt háborús bűncselekmények vádjával kellene törvény elé idézni. A felhívás követeli, hogy Boris Johnson miniszterelnök kezdeményezze II. Erzsébet királynőnél Blair lovagi kitüntetésének visszavonását. A petíciót vasárnap délutánig több mint 220 ezren írták alá, és percenként több százzal nőtt a csatlakozók száma. Blair már a Chilcot-jelentés közzététele előtt csaknem egy évvel elismerte, hogy tévesek voltak azok a hírszerzési értesülések, amelyekre Nagy-Britannia és az Egyesült Államok az iraki katonai beavatkozásról hozott döntést alapozta.

Tegyük gyorsan hozzá: nem tévesek voltak. Tudatos hazugságok voltak.

Hírdetés

De vissza a jelenbe!

Szóval megírják ezt a hülyeséget az orosz kamuvideóról, majd másnap – most figyeljetek! – a Bloomberg címlapon hozza a „hírt”, amely szerint Oroszország megtámadta, sőt, már meg is szállta Ukrajnát!

Értitek, ugye?

Amerikai süket duma az orosz casus belliről, utána címlapos hír az orosz támadásról, ami nincs.

Aztán a Bloomberg nevű pöce elkezd magyarázkodni, hogy ők nem is tudják, mi történt, hogy fordulhatott ez elő, és így tovább.

És persze azonnal „vizsgálatot indítanak”.

Nos, ameddig a vizsgálat lezárul, addig is segítek: ez úgy fordulhatott elő, hogy nem csupán aljas, becstelen, hazug gazemberek vagytok, minden erkölcsi skrupulus nélkül, de teljesen hülyék is.

Hát, ez így fordulhatott elő.

A szovjet lélek átköltözött nyugatra, az egykorvolt normális nyugati lélek pedig ide középre és keletebbre.

Így fordulhatott elő.

Úgyhogy nagyon figyeljünk…

(U. i.: Ja! Ugyanezek szokták megírni, hogy Magyarország diktatúra, Orbán meg a diktátor. Ja… pont úgy, ahogy az oroszok ma reggel megtámadták Ukrajnát… A k… anyátokat, azt…)

Bayer Zsolt cikksorozatának első része IDE, míg a második IDE kattintva olvasható el.

Bayer Zsolt – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »