Bayer Zsolt: Amikor észreveszed, hogy mekkora seggfejekkel vagy egy táborban

Bayer Zsolt: Amikor észreveszed, hogy mekkora seggfejekkel vagy egy táborban

Még a hávégés Révész Sándornak is szemet szúrt, hogy az ellenzéki, a „szociális médiában” egymást hergelő egyszeri választópolgárok között mennyi a kretén barom.

Révész megállapítása a HVG-ben:

„Atyavilág! Kikkel vagyok én egy ellenzékben?!” Ezt voltam kénytelen beírni a Facebookba a bevezetendő oltási igazolványról szóló kormányszóvivői közlésre reagáló kommentárok közé. Idézek néhányat: „Tupírozott zsarolások! Már-már hasonlít a nyugdíjpénztár ügyre…….!” „Ilyesmi nem a kutyáknak van?” „Ebbe belebuktok! Ugye, ezt nem kell magyarázni?” Az erdélyi, kárpátaljai…satöbbi szavazóitokon kérjétek számon a vakciánozást!” „Majdnem annyit ér majd az oltási bizonyítvány, mint a fideSSes tagkönyv.” „Az exclúzió, az nagyon megy nekik!”

Az ellenzékiség sajnos nem óv meg a hülyeségtől.

Igen, ilyesféle igazolványuk a kutyáknak van! Meg a macskáknak. Meg a gyerekeknek. A kutyastátuszba vett unokáim oltási könyveiben matricákkal rögzítik, hogy megkapták a kötelező oltásokat. Pontosan úgy, mint a Milka macskám oltási igazolványában. Mégsem jutott eszembe még soha, hogy az unokáimat macskának nézik. A nagyobb gyerekek hepatitis elleni oltásait is ilyen könyvben tartják nyilván. Pedig az nem kötelező.”

Hírdetés

(Révész Sándor: Hülyeség ellen nincs oltás)

Pontosan. Ehhez nem is kell semmit hozzátenni. Illetve talán csak annyit, hogy ez a sok zseniális virológus meg oltásügyi szakember meg mindenhez is értő seggfej, aki otthonról, a pörköltszaftos atlétájában osztja az észt, tegye már meg azt a szívességet, hogy ha már ilyen nagy erővel hergel az oltás meg minden ellen, ha elkapja a covidot, ne vegye igénybe az ingyenes orvosi ellátást meg kórházi szolgáltatásokat. Vagy szép csendben, kommentelgetve pusztuljon el odahaza, vagy ha mégis bemegy a kórházba, akkor fizesse már ki a kezelése árát.

Mert ez csak így tisztességes. Köszi!

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »