Bayer Zsolt: Akarunk mi a németekkel, ezekkel az idiótákkal egy gyékényen árulni?

Bayer Zsolt: Akarunk mi a németekkel, ezekkel az idiótákkal egy gyékényen árulni?

A világháborúkkal kétszer tönkretették és kiszolgáltatták Európát Amerikának. Most készülnek harmadszor megtenni.

Ha céljuk eléréséhez nem lenne elegendő a kriminális német migránspolitika, ha nem lenne elegendő a romboló, kretén német gazdaságpolitika, akkor már most üzenik, hogy katona politikailag is készen állnak romba dönteni Európát. 

 

Akarunk mi ezekkel az idiótákkal és gazemberekkel egy gyékényen árulni?

A főparancsnok úgy véli, többé már nem lesz visszatérés az ukrajnai háború előtti időkhöz, ezért a németeknek hozzá kell szokniuk a védelmi háború gondolatához.

Carsten Breuer, a Bundeswehr főparancsnoka szerint „egy napon Németországnak valószínűleg védelmi háborút kell vívnia Oroszország ellen” –  írta meg az unian.net.

A főparancsnok úgy látja, hogy már nem lesz visszatérés az ukrajnai háború előtti időkhöz, ezért a németeknek igenis hozzá kell szokniuk a védelmi háború gondolatához. 

Arra a kérdésre, hogy a Bundeswehr adott esetben képes lesz-e megbirkózni egy NATO elleni orosz támadással az ukrajnai háború befejezése után, Breuer azt mondta, nincs más választásuk.

Hírdetés

eg tudjuk védeni magunkat, és meg is fogjuk védeni

– szögezte le. Emellett hangsúlyozta, hogy a Bundeswehr (Németország Szövetségi Védelmi Erői) hosszú éveken keresztül a nemzetközi válságok kezelésére összpontosított, és még mindig nem rendelkezik a szükséges felszereléssel.

A közelmúltban Németország újabb katonai segélycsomagot küldött Ukrajnának, mely tartalmazott lőszereket, drónokat, gránátvetőket és teherautókat.

www.mandiner.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

 

 

 

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »