Bayer Zsolt: A "NER lovag" bérleti díja

Bayer Zsolt: A "NER lovag" bérleti díja

Lassan egy hónapja már, hogy új polgármestere van az I. kerületnek. És lassan három hete, hogy kérdéseket intéztem ehhez az új polgármesterhez a vári lakásommal kapcsolatban.

Természetesen választ nem kaptam azóta sem.

Engedjék meg, hogy egy újabb mozaikkal szolgáljak a nagy vári „lakáspanamámhoz”, amely szerint én, mint „NER lovag”, áron alul, „kiugróan olcsón kaptam lakást az önkormányzattól”.

Nos, amit látnak, az annak a háznak táblázata, amelyben az én lakásom is található. (Bocsánat: nem a lakásom, hiszen nem az enyém, hanem a bérleményem.) Itt a házban található összes lakás látható, nevezetesen, hogy melyik lakás hány négyzetméter, milyen jogcímen bérlik, és mennyi a havi bérleti díja.

Böngészgessék csak, érdemes!

És nagyon fontos tudniuk, hogy a táblázatot a 24.hu című gennymédia kérte ki „közérdekű adatigénylésre” hivatkozva, és ez alapján írta meg egy Horváth Csaba László nevű becstelen gazember, hogy én, mint NER lovag, hihetetlenül olcsón bérlek lakást a Várban.

Mondom, böngészgessék csak a táblázatot!

Hírdetés

Az egyszerűség kedvéért elárulom, az én bérleményemet sötétítve találják, 49 négyzetméter, 31 737 forint bérleti díjjal. Ha figyelmesen megnézik a táblázatot, azt fogják tapasztalni, hogy négyzetméter (alapterület) arányosan valójában én fizetem a legmagasabb bérleti díjat a házban! Mert nézzék csak: van, aki 103 négyzetméterért fizet ugyanannyit, mint én (szociális alapon), és van, aki hozzám hasonlóan, vagyis költségelvű alapon 70 négyzetméter után 46 ezret, míg megint más egy fele akkora lakásért, mint én, mindössze 7 ezer forintot fizet.

Ezen adatok birtokában írták meg a becstelen, hazug, aljas gazemberek, és utánuk a pontosan ugyanolyan többi revolvermédia, hogy én, a „NER lovag”, stb., stb…

De egy valamire nyilván ez is jó volt. Arra, hogy hangulatot keltsen, és a polgármesteri székbe segítse V. Naszályit. Aki nem tud, és nem fog válaszolni a kérdéseimre. Mert mit is válaszolhatna? Azt, hogy a várban mindenki „NER lovag”, vagy azt, hogy hónapokon keresztül össze-vissza hazudoztak rólam (és másokról), ezek a… nem jut hirtelen eszembe a megfelelő, „közösségteremtő” kifejezés. Csak arra emlékszem, hogy gével kezdődik…

Amúgy megdőlt a 24.hu és a kopasz-szakállas gé azon vádja is, miszerint a várban csak „gazdagok” laknak (lakhatnak). Ebből a táblázatból ugyanis feketén-fehéren kiderül, hogy csak a mi házunkban a lakók döntő többsége szociális alapon bérli a lakását. Nahát! Micsoda nem várt fordulat!

(p.s.: Neked külön üzenném, Farkas Gyuri, aki egykor csoportátrsam és barátom voltál, és most ott ülsz a 24.hu-nál: tényleg nem szégyelled magad? Szerinted ez belefér?)  

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »