Bayer Zsolt: A legalja

Bayer Zsolt: A legalja

Van ez a jobbikos („mint aki halkan belelépett, és jönnek távol ferde illatok”), ez a Lukács László György. Személyiségének leglényegét szintúgy Karinthy írta meg:

„Szegény, bús lábak, néha borzadva révedek felétek: Mi lenne, ha fellázadnátok egy éjjel, s míg alszom, megfürdenétek…”

Ez az a büdös láb, amelyik a szerencsi krumplikon hisztériázott főnökével, a büdös seggel együtt, miközben a 2018-as választások kampányában a saját körzetében bálás ruhákat és almát osztogatott, de legalább egy kiló almáért cserébe elkérte a delikvensen személyi igazolványát. (Ha valaki legalább akkor megfürdeti, az is késő lett volna…) És el ne felejtsük, hogy most, Szerencsen a büdös segg és a büdös láb rakta rá a krumplis zsákra a Fidesz logóját, hogy aztán hazudozhassanak és óbégathassanak.

Most büdös láb azért nyavalyog, mert elmentek az orvosok. Nincs elég orvos. De pár éve, amikor az hozta a pénzt, ez a büdös láb, ez a becstelen, szar alak orvosokat közvetített Írországba. Egészen pontosan 62-t. Tessék:

Hírdetés

Hogy mennyire vastag az ellenzéki képviselők arcbőre, azt jól példázza az egészségügyi témákban oly lelkes Lukács László György országgyűlési képviselő szerint azért van most kevés orvos Szombathelyen, mert a szakembereket átirányították Győrbe.

www.888.hu

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »