Bayer Zsolt: A hét vallási híre az ORF-en

Bayer Zsolt: A hét vallási híre az ORF-en

Tisztelt Bayer Úr, már kedden szerettem volna írni Önnek…

Csináltam egy copy screent, hadd csodálhassa meg saját szemével az ORF keddi nyitólapját.

Mielőtt az ateisták kétségbe esnének, hogy már leszorult  a 14-edik helyre a vallási hírek között, de mint látni fogja, az ORF mindent megtesz, hogy felhívja rá a figyelmet. Míg a többi cikk szürke alapon van, addig ez az „ocsmányság”  fehér alapon van feltüntetve, és egy egy decens „Tipp” kockácskával is megvan jelölve. Nehogy valakinek elkerülje figyelmét. Sőt a címet is kibővítettek, és egyértelműsítették „Charamas:Leszámolás a „homofob” egyházzal”. 

Biztos ami biztos erről is csináltam egy copy screent.

Nem akarom lelőni a poént, de olyanok lesznek benne, hogy a „homoszexualitásom Isten ajándéka”, „a fél egyház homokos”, „az egyház pedofíliát szisztematikusan előhozza (az emberekből/papokból)”

Az ocsmányság:
http://religion.orf.at/stories/2840787/

Az ORF vallási oldala:

Hírdetés

http://religion.orf.at/

A cikk szerzője Johanna Grillmayer (https://www.facebook.com/johanna.grillmayer), egy hardcore feminista, aki egyébként már évek óta borzolja a keresztény (legfőképpen katolikus) olvasok idegeit az ORF-en vallási témának álcázva. Nem egyszer a 444-es és index-es stílusban.
Pl. 4 éve húsvétkor Jézust és az Apostolokat nevezte disznópásztornak. Rendszeresen ajnároz az ORF vallási oldalán keresztény, és főleg katolikus vallás ill. egyház ellenes/kritikus könyveket, írókat, filmeket. Kedvenc témái közé tartozik, a Vatikán és a Fasizmus „egyezménye”. 
Persze a mohamedán vallással szemben, már sokkal elnézőbb, nem egy mosdató cikket írt velük kapcsolatban. Míg a keresztény egyházakkal kapcsoltban az egyház és vallás ellenes könyveket hirdeti. Addig az iszlámmal kapcsoltban, pontosan ennek ellentétét teszi. Kitűnő példa erre az „Iszlám az irgalmasság” című könyvről írt bemutatója. : http://religion.orf.at/stories/2562929/ A z ajánló utolsó pár sorában szuperlatívuszokban beszél a szerzőről, és a könyvről. 
Bayer Úr ezért nincsen itt szükség CEU-ra meg, 444-re és indexre, ugyanis közoktatás és közmédia elvégzi ugyanazt az agymosást közpénzen.

A németek megint megoldottak mindent:

Csakhogy valami vidámat (inkább tragikomikus) is küldjek, ezt az SWR-nél dolgozó barátom küldte, ezt kis videót facebookon. A németek az integrációért felelős szervek megértették, miért félnek az emberek migráns al/bérlőktől ill. lakótársaktól.  Nemcsak megértették, a megoldást is tudják. Nem nem káprázik  a szeme, és a videó nem is fake, az ARD hivatalos facebook oldalán postolták ki. A svájci lakótársam 5 percig nem hitte el,hogy ez nem kamu, hogy ezt halál komolyan gondolják. Szerintük azért nem akarunk migráns lakótársat, albérlőt, mert az nem tudja,hogy a kék kukába kell dobnia a papírt, vagy hogyan kell kicserélni a porzsákot a porszívóban. :D De semmigond, az integráció keretében megtanítják őket erre, sőt „albérlő jogosítványt” kapnak róla :D

https://www.facebook.com/tagesschau/videos/1029282933876043/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

 

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »