Bayer Zsolt: A halálbarbi

Bayer Zsolt: A halálbarbi

Itt ez a nő. Két alapvető probléma van vele. Az egyik, hogy egy nemzetáruló g@zember. A másik, hogy ráadásul megdöbbentően hülye.

„Halálbarbi” a kárpátaljai magyarok helyett az őket terrorizáló ukránok pártját fogja

A kárpátaljai magyar gyerekek ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában, de a Momentum és Cseh Katalin szerint sokkal fontosabb, hogy Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba. „A Momentum és Cseh Katalin szerint nem az a lényeg, hogy a kárpátaljai magyar kislányok és kisfiúk ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában – sokkal fontosabb, hogy a nemzetiszocialista vezetésű Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba.

Dobsa István: Cseh Katalin kijelentése politikai téglakovácsolás

Hírdetés

Mint ismert, Cseh Katalin tévéinterjúban tiltakozott az ellen, hogy Magyarország blokkolja Ukrajna csatlakozását a NATO-hoz addig, amíg az ukrán kormány nem biztosítja a kárpátaljai magyarság alapvető jogait a nyelvhasználat és az oktatás területén. A KMKSZ Ifjúsági Szövetségének elnöke, a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! c. műsorában reagált a Momentumos képviselő nyilatkozatára.

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »