Bayer Zsolt: A feleslegesek

Bayer Zsolt: A feleslegesek

Na, ettől most minden sokkal jobb lesz.

“Radikális klímaaktivisták” ( értsd: unatkozó, felesleges faszkalapok) megrongálták a berlini karácsonyfát. Na, ettől most minden sokkal jobb lesz.
De kipróbálhatnánk azt is, hogy ezeket rongáljuk meg. Csak egy kicsit. Hátha attól tényleg jobb lesz…

Radikális klímaaktivisták rongáltak meg egy karácsonyfát Berlinben

Az Utolsó Generáció aktivistái azt szerették volna kifejezni, hogy Németország csak a csúcsát látja a klímakatasztrófának.

Radikális klímaaktivisták fűrészelték le a Brandenburgi kapunál felállított karácsonyfa tetejét Berlinben – írja a Sky News. A magát Utolsó Generációnak (Letzte Generation) nevező nemzetközi szervezet tagjai többnyire azzal tűntek ki az utóbbi időben, hogy krumplipürével meg levessel dobáltak meg képzőművészeti alkotásokat múzeumokban, majd odaragasztották magukat a padlóhoz, a festményhez vagy repülőtér futópályájához.

Hírdetés

A rendőrség azt követően kezdett jobban odafigyelni rájuk, hogy egy másik németországi akciójuk következményeként meghalt egy balesetet szenvedett nő, akit nem tudtak idejében kórházba vinni, mivel a mentő az aktivisták okozta dugóban rekedt.

A mostani karácsonyfa-fűrészeléssel azt szerették volna kifejezni, hogy Németország csak a csúcsát látja a klímakatasztrófának.

Nem az Utolsó Generáció az egyetlen radikális klímaaktivista csoport, hozzájuk nagyban hasonlít a Just Stop Oil nevű társaság is.

Forrás – Bádog – Bayer Zsolt blogja

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »