Bayer Zsolt: A Bizottság figyelmébe!

Bayer Zsolt: A Bizottság figyelmébe!

Az anyag címét különösen imádom, úgy szól ugyebár, hogy „Elvesztette a türelmét az Európai Bizottság a magyar kormánnyal szemben”.

Csak egy pillanat!

Ez az a bizottság lenne, amelyik a pofáját befogta, miközben a balliberális kormány(ok) a szakadék széléig eladósították az országot, sokszorosan túllépték az Unió által meghatározott deficitet? Ez az a bizottság, amelyik befogja a pofáját, amikor a nagy nyugati „magállamok” teszik éppen ugyanezt?

Ez az a bizottság, amelyik partnere volt a balliberális magyar kormány(ok)nak a „trükkök százaiban” a „pénzbőség” idején? Ez az a bizottság, amelyik kizárólag jobboldali magyar kormány(ok) regnálása idején képes kinyitni a pofáját?

Amely kormányok alatt amúgy rendre és állandóan csökken a deficit, rendben van minden makrogazdasági mutató, egyszerre alacsony a banki kamat és az infláció, soha nem látott mértékben nő a foglalkoztatottság, és a növekedés hosszú évek óta dobogós az Unióban.

Hírdetés

Ez az a bizottság?

El nem mondható, mennyire elfogyott már a türelmünk ezzel a kibaszott bizottsággal szemben!

A legjobb lesz, ha a szeretve tisztelt bizottság összeáll valamilyen értelmezhető libasorba, és eltotyog végre a picsába, az ajánlásaival meg az elfogyott türelmével együtt!

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »