Bayer Zsolt: A Balatonnál

Bayer Zsolt: A Balatonnál

Mostanában a Balatonnál többen vannak, mint a 70-es 80-as években

, amikor pedig tényleg ott volt mindenki, továbbá a fél NDK, akik csak itt tudtak találkozni az „eneszkás” rokonaikkal, ismerőseikkel, barátaikkal.

A Balaton megtelt.

Mi ott élünk ilyenkor, látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget, a tópartot körülölelő autóút dugóit (nem beszélve az M7 péntek-szombati totális csődjéről), a strandok elviselhetetlen embertömegeit, a sorbanállást a (megfizethetetlen) lángososnál, az éttermek teljes foglaltságát (olcsó, drága, közepes, teljesen minegy!), egyszóval: várjuk augusztus 20-át, amikor ennek a tömegnek nagy része hazamegy, és újra lehet majd élni egy kicsit a tó mellett.

És akkor jön a HVG, és megírja, hogy üres a Balaton. Reagált erre többek között a Mindenszó is, nagyon helyesen, képekkel illusztrálva a Balaton „ürességét”.

Hírdetés

A Mindenszó csak egy dologban téved. Azt írják, hogy a HVG-nél totál hülyék dolgoznak. Ugyan, dehogy. Ott aljas, becstelen, hazug gazemberek dolgoznak. Akik ezt is bevállalják, a teljesen nyilvánvaló hazugság is ráfér az ocsmány pofájukra, a vélt politikai haszonért cserébe.

Ezeknél ócskább és undorítóbb propagandisták már csak a 444-nél meg a 24-nél lélegeznek.

A többi stimmel:

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »