Bayer Zsolt: A 64-en inneni sutyerákok hatása a zárt értékekre

Bayer Zsolt: A 64-en inneni sutyerákok hatása a zárt értékekre

Tudományos kísérlet tanúi voltunk a minap. Csak nem mindenki ismerte fel ezt, és még kevesebben e kísérlet hatalmas jelentőségét.

Arról van szó, hogy itt van minekünk ez a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, és annak a makói elnöke, a jó T. Csaba.

Ez az a nagyon nemzeti érzelmű mozgalom, amelyik nagyon szereti a rendet.

Meg is érkeztünk a kísérlet lényegéhez!

Az történt, hogy ez a T. Csaba, aki a hatvannégyesek makói elnöke – bizonyos adatok szerint az országos vezetőségnek is tagja, de ezt az országos vezetőség hevesen tagadja, nyilván még ők sem fogták fel a tudományos kísérlet lényegét – felmászott egy állványzatra, ahonnét pedig bemászott egy lakásba. A lakásból pedig különböző holmikat vitt el.

Itt mindjárt meg kell állnunk egy pillanatra.

Mert ugye, ha például egy cigány mászott volna be az állványról abba a lakásba, akkor a hatvannégy vármegye kivonult volna a helyszínre „rendet csinálni”. Ment volna az első sorban intellektuális Zagyva Gyula, és szorosan mellette menetelne T. Csaba is. És nincsen ebben semmi ellentmondás! Mert egy cigány csak úgy elvitt volna mindenfélét abból a lakásból. Pénzt, meg mifenét. Ami a keze ügyébe akad. De a tudományos kísérletet végző és nagyon nemzeti érzelmű T. Csaba célzottan, kísérletének és lelki alkatának megfelelően vitte el a dolgokat.

Hírdetés

1.: Elvitt egy serpenyőt. Ez a premissza. Következtetés: Nemzeti érzelmű hatvannégyesek szeretnek főzni.

2.: Elvitte a Zsolnay készletet. Következtetés: Nemzeti érzelmű hatvannégyesek értik ám a csíziót! A zsidós Rosentahl cuccot ott hagyta volna…

3.: Elvitte a pénzt. Igen ám! De nem úgy! Egy nemzeti érzelmű hatvannégyes titokban szereti Szerb Antalt, és olvasta az Utas és holdvilágot. Abban pedig írva van, hogy a pénznek önmagában nincsen semmi jelentősége. A pénz nem más, mint nem különösebben szép papírdarabok összessége, amelyekért kellemes dolgokat lehet vásárolni. Következtetés: Egy nemzeti érzelmű hatvannégyesnek Ulpiusból van a lelke.

4.: Mikor a tulajdonos rajtakapta a kísérletet végző T. Csabát, az közölte, hogy „csak poén volt”. Következtetés: A hatvannégyesek kurva vicces srácok. A tulaj azóta is ordítva röhög.

A tudományos kísérletnek van még egy mellékszála. T. Csaba ugyanis még valamire kíváncsi, és csak ezen a módon elégítheti ki olthatatlan tudományos szomjúságát. T. Csaba azt szeretné empirikusan megismerni, milyen lehet egy hatvannégy vármegyésnek, aki nagyon nemzeti érzelmű, összezárva lenni a börtönben néhány cigány csávóval, olyanokkal, akiknél esetleg menetelést is tartottak valamikor. És ez valóban nagyon izgalmas problémának tűnik. Úgyhogy T. Csaba nem habozott. És révbe ért. Már 2011-ben jogerősen elítélték hivatalos személy elleni erőszakért két évre, ám a végrehajtást öt évre felfüggesztették. Na, ezt most majd leüli. Ehhez jön még a lopásért járó valamennyi – bőven lesz idő kidolgozni a kísérlet legapróbb elemeit is.

Mi pedig már most levonhatjuk a következtetést, miszerint a hatvannégyen inneni sutyerákoknak igenis van hatása a zárt értékekre.

Bayer Zsolt


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »