Bayer Zsolt: (18+) Bár engem nem kerestek…

Bayer Zsolt: (18+) Bár engem nem kerestek…

Na, akkor figyeljetek, faszkalapok!

A törvény nem arról szól, és a törvényalkotónak nem az a szándéka, hogy bármely „lakó” nyugalma érdekében ne lehessen lakott területen tüntetni, felvonulni, politikai vagy bármilyen egyéb gyűlést tartani.

Másról van szó. És ha már ilyen furfangosak voltatok, és eszetekbe (mitekbe????) jutott a Békemenet, akkor elmondom, mi a helyzet.

Nem tudom, lakik-e a Körúton egyetlen hávégés újságíró is akár, de a könnyebb érthetőség kedvéért (miattatok) tételezzük fel, hogy a HVG főszerkesztője, Nagy Iván Zsolt a Körúton lakik. Na már most, ha bármikor békemenetet szerveznénk az ő lakása elé, oda felvonulnánk, szép nagy transzparensekkel, amelyekre felírnánk, hogy

akkor ezt a rendőrség nem engedélyezné, és nagyon helyes, hogy nem. Miért kellene ugyanis Nagy Iván Zsolt feleségének és gyermekeinek ilyesmivel szembesülni, például…

Ellenben ha a továbbiakban bármikor lesz békemenet, amelynek útvonalába beleesik a Nagykörút is, a rendőrség továbbra is engedélyezni fogja – miképpen engedélyezni fogja az ellenzék gecizős, bebaszott, Oktogonra okádó fantasztikus performanszait is.

Hírdetés

Érthető?

(u.i.: A Körút csak a példa végett van megemlítve. Ha Nagy Iván Zsolt és Hont Bandika nem a Körúton lakik, akkor sem lehet a célzottan a lakásuk elé vonulni és például gecizni. Bár ez nem a jobboldal szokása, ilyesmiket az európai baloldal és a liberálisok szoktak a transzparenseikre írni. És ezek alatt a transzparensek alatt szörnyülködnek, hogy milyen rémes a közbeszéd. És nagyon meg szoktak sértődni, ha legecizik őket válaszképpen. Ez valószínűleg azért lehet, mert így lehet megismerni az európait. Ettől európai valaki. Mi ezért nem szeretnénk azok lenni.)

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »