Bayer kiakadt a buzizáson

Bayer kiakadt a buzizáson

A publicistának nagyon nem tetszik, ha egy heteroszexuális politikust homoszexualitással vádolnak meg.

Bayer Zsolt így fogamaz blogjuában:

„Minden heteroszexuálist sérelem ér, ha nyilvánosan lebuzizzák (lemelegezik). Ha pedig politikusról van szó, akkor ez ezerszeresen igaz.

Egyfelől egy heteroszexuális ember, pláne, ha családi kötelékben él, és még gyermeket is nevel, súlyos sérelmet szenved el, amikor homokosnak bélyegzik. Sérelmet szenved el, mert sérül a családi biztonsága, mert a feleségének ez nyilvánvalóan fájdalmat okoz, ha a gyereke netán már közösségbe jár (akár csak általános iskolába), akkor előbb-utóbb a többi gyerek nekiszegezi a kérdést, hogy „az apád tényleg buzi?”, és az is nyilvánvaló, hogy egy heteroszexuális embernek a szülei, nagyszülei is nehezen viselnek el egy ilyen nyilvánosságot kapott vádat.

(…)

Legszemélyesebb és legelidegeníthetetlenebb jogunk ragaszkodni saját nemi identitásunkhoz, és ugyanilyen jogunk az is, hogy ezt senki ne kérdőjelezhesse meg, senki ne relativizálja, senki ne inszinuáljon azzal, hogy a meglévővel ellentétes nemi identitást hazudjon nekünk.

Hírdetés

S hogy egy politikus esetében ez miért különösen és ezerszeresen igaz?

Azért, mert egy politikus a közbizalomból él, abból nyeri legitimitását. S ha egy politikusról saját választói azt gondolják, hogy egy családos, kisgyermeket nevelő, heteroszexuális férfi (vagy családanya), és ezt nyilvánosan megkérdőjelezik, akkor a választók kimondva-kimondatlanul becsapva fogják magukat érezni, és azt fogják gondolni, hogy az adott politikus hazudott nekik.

Ilyen helyzetet pedig senkinek nincsen joga hazugsággal, rágalmazással előállítani.”

A fenti, egyébként igen derék gondolatokkal egy gond van csupán. A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének büszke tulajdonosa ezeket nem a Vona Gábor „titkos életéről” szóló, Terry Black főszereplésével bemutatott TV2-s horrorkomédia után vetette képernyőre. Hanem még tavaly októberben, amikor Ungár Klára állította Kocsis Mátéról, hogy homoszexuális.  Akkor a „libertariánis sajtóról azt írta, hogy

„itt tapicskol a saját undorító testnedveiben, és abban bízik, hogy a mocsokból valamennyi azért csak rátapad Kocsis Mátéra is.”

Hogy most mit gondolsz Andy Vajna, a TV2, és a Terry Black baromságait lihegve világgá kürtölő fideszes média testnedveiről, azt nem tduni. Erről ugyanis egyelőre még elfelejtett írni…

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »