Bayer és Vona

Bayer és Vona

A Fidesz propagandistája, az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa, Bayer Zsolt egyre rosszabb idegállapotba kerül. Íme a pártsajtós megmondóember egyik legutóbbi dühkitörése:

"Ez a Vona Gábor nevű pártelnök a Jobbikból úgy általában is egy hülye, az volt mindig, de egy ideig legalább azt lehetett hinni róla, hogy hisz abban, amit tesz, amit csinál, amit mond. Szóval, hogy egy afféle tisztességes hülye. Aztán kiderült, hogy egy frászt. Vona pártelnök – hogy legújabb mentorának, szponzorának és gazdijának kedvenc szavát használjuk – csak egy geci. Nem hisz semmiben. Vona egy rakás szar."

Bayer azt ír, amit akar. Ja, nem, hanem amiért fizetik. De azért hadd kérdezzünk: Bayert és a Fideszt korábban ki finanszírozta? Nem az az illető, akire itt utal? És nem ugyanez a személy volt Bayer korábbi munkahelyének, a Magyar Nemzetnek és a HírTV-nek a tulajdonosa, azaz Zsoca gazdija? Mert akkor ezek szerint ő is csak "egy rakás szar". Ellentétben Vonával, azt viszont biztosan tudni, hogy Bayer valóban tőle kapta a fizetését. Sok éven keresztül. Bizony.

De kicsoda valójában ez az ember?

A családját ismerő solymáriak úgy tudják, Bayer részben zsidó származású. De megjelenése, arcberendezése és stílusa is erre utal. Az is feltűnő, hogy mennyit emlegeti és hangsúlyozza sváb származását. Mintha el akarna hallgatni valamit. Az igazság előbb vagy utóbb úgyis kiderül, viszont a tények elhallgatására nincs mentség. Változtat valamit Bayer megítélésén, hogy a családja részben zsidó származású? Aligha. Vagy Zsoca szerint szégyen zsidónak lenni?

Hírdetés

De vannak még ennél is furcsább esetek. Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője ezt mondta a TV2-nek:

"Pontosan mi volt Vona Gábornak a motivációja, ezt nem tudjuk. Találgatni lehet, végső soron tőle is hallottunk egy magyarázatot. Igazából kétfélét is, ugye, hogyha jobban meggondoljuk. Ugye egyszer azzal érvelt, hogy az ő neve nem hangzik elég jól, a politikában nehéz egy ilyen névvel befutni. De adott egy olyan magyarázatot is, amivel igazából mintha családi okokra utalt volna."

Van abban valami végtelenül abszurd és komikus, hogy a zsidó Lánczi Tamás családfakutatást végez, mert nem érti, hogy a Jobbik elnökét miért nevezték korábban Zázrivecznek. Bár ez a kérdés már legalább egy évtizede tisztázódott, azt viszont senki sem tudja, hogy a Századvég vezető elemzője és családja mikor és miről magyarosította a nevét Lánczira. Valószínűleg nem Zázriveczről.

Apja, (az Árpád-sávos zászlót eltüntetni akaró – a szerk.) Lánczi András, komolyan vehető tudományos munkásság nélkül a Corvin Egyetem rektora. A liberális fiacskája pedig egyébként rendkívül toleráns, amit az is bizonyít, hogy Londonban a homoszexuális zsidó, Arthur J. Finkelstein üzlettársa, aki viszont Orbán Viktor egyik tanácsadója.

No, mit szól ehhez Bayer Zsolti?

Szombathelyi Sándor – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »