Baukó Éva, Molnár Anikó és Liptai Claudia – Havas áldozatai?

Baukó Éva és Molnár Anikó után Gesztesi Károly is megszólalt Havas Henrik ügyében, a színész szerint a televíziós rendszeresen zaklatta Liptai Claudiát, amikor közösen vezettek műsort. Havas közben politikai támadásként állítja be a történteket, azt mondja, hogy a Fidesz áll a vádak mögött.

– Havas Henrik rendszeresen zaklatta a volt feleségemet, amikor együtt dolgoztak, nemegyszer fordult elő, hogy részegen hívta, de pechjére én vettem fel a telefont – mondta Gesztesi Károly a Story magazinnak tegnap. Hozzátette: „A műsorvezető egy elvtelen, pofátlan fráter, aki ráadásul súlyos alkoholproblémákkal küszködik”. Gesztesi nem először emelt szót amiatt, hogy egykori feleségét zaklatták; egy januári interjúban a Borsnak azt nyilatkozta: „Még akkoriban, amikor Claudia partnere volt a televízióban, Havas nagyon odavolt a feleségemért. Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza” – idézte fel.

Hírdetés

Emlékezetes, hogy egy héttel ezelőtt Baukó Éva, az egyik valóságshow volt szereplője robbantotta ki a botrányt a közösségi oldalán, aki azt állította: nyolc évvel ezelőtt, amikor Havas Henriknél dolgozott, szexuálisan zaklatta őt akkori főnöke. Ezt követően egy másik televíziós műsor szereplője, Molnár Anikó egy tíz évvel ezelőtti történetről számolt be, amikor Havas könyvet írt róla. A nő nemcsak szexuális ajánlatot, de egy szexuális játékszert is kapott akkor Havastól.

A vádakra Havas továbbra sem kíván reagálni, ugyanakkor áldozatként állítja be magát. A „tanár úr” szerint a botrányt a Fidesz pénzeli, és Baukó például kétmillió forintot kapott azért, hogy rossz hírét keltse. A nemrég Vona Gáborról is könyvet írt Havas hosszasan beszél erről a Jobbik online portálján, az Alfahíren és az N1TV-n. Az „exkluzív” interjúban kitér arra, hogy a környezetében mindenki együttérzéséről és támogatásáról biztosította, sőt azt javasolták neki, semmiképpen ne pereljen, a családja unszolására mégis jogi útra tereli az ügyet. Az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd közben bejelentette: ma egyeztetnek arról, hogy indítsanak-e vizsgálatot Havas ügyében.

Dúró Dóra jobbikos képviselő az előző héten még úgy fogalmazott, hogy mindenfajta erőszakot vagy azzal való fenyegetést elutasítanak. A politikus hozzáfűzte: „ha erről az esetről bebizonyosodik, hogy ténylegesen megtörtént, és Havas Henrik ilyen erőszakos tettet elkövetett, azt a cselekedetet elítéli a Jobbik, de Havastól amúgy is el vagyunk határolódva, ő egy senki a Jobbikban.”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »