Baukó Éva: Későn jöttetek, a bulinak vége!

Baukó Éva: Későn jöttetek, a bulinak vége!

Furcsa válasszal utasította el a Magyar Nemzet interjúkérését Baukó Éva, az RTL Klub egykori valóságshow-sztárja, aki azzal vádolja Havas Henriket – az ATV azóta elbocsátott műsorvezetőjét –, hogy szexuálisan zaklatta őt, amikor a riporter a munkaadója volt. A televíziós úgynevezett „celeb” és rokonai a botrány december 4-i kirobbantása óta (amikor Baukó az Indexnek megnevezte Havast) következetesen csak az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonába tartozó TV2-nek, illetve a Borsnak nyilatkoztak. A bulvárlap kiadóját, a Lapcom Zrt.-t idén szeptemberben vásárolta meg Vajna cége, az Avalue Befektetési Kft. Egy alkalommal a celeb az Ómolnár Miklós tulajdonában lévő, állami hirdetésekkel bőségesen ellátott és erősen kormánybarát hangnemű Ripostnak is nyilatkozott.

Ennek ellenére Baukó hivatalos Facebook-oldalán megpróbáltunk kapcsolatba lépni a bulvársztárral, hogy interjút kérjünk tőle. Üzenetet írtunk neki, amelyre néhány órán belül meg is érkezett a válasz, amit most szó szerint idézünk: „Köszönöm a megkeresést! De ez a kocsma bezárt! Értem én, hogy még egy pohár sör, de sajnos későn jöttetek, a bulinak már vége! A standot lezártuk. Viszlát”. A szokatlan válasz ellenére még két üzenetet írtunk Baukónak, hogy meggyőzzük, még lenne értelme egy interjúnak, ha komolyan gondolja az állításait, a nyilatkozatait, ha nem üzleti szempont motiválja, illetve ha segíteni szeretne a szexuális zaklatást elszenvedő nőtársain. Ezekre az üzenetekre azonban már nem kaptunk választ, és Baukó a megadott telefonszámon sem reagált.

Hírdetés

http://mno.hu/

Bár a válaszüzenetből úgy tűnik, a celeb már nem akar nyilatkozni az ügyben, szerdán a Borssal mégis kivételt tett, miután kiderült, hogy az ATV megvált Havastól. – A szarkazmusa és a cinizmusa mögötti nagy egója most visszaütött, és a saját munkahelye a saját belső vizsgálata után is úgy döntött, megválik tőle. Csak magának köszönheti, hogy ilyen helyzetbe került – nyilatkozta Baukó, aki a bulvárlapnak már tett egy szintén furcsa nyilatkozatot, három héttel Havas Henrik megvádolása előtt. – Szeretnék visszatérni a képernyőre. Jövő hónapban lesz egy szereplésem, de még nem árulom el, hogy micsoda, legyen meglepetés. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki – mondta akkor.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »