Bátor kommunisták

Bátor kommunisták

Hungaristák kivégzését szorgalmazzák és nacionalista lapokon garázdálkodnak az Ellenforradalom 1956 nevű kommunista oldal szerkesztői – itt az elérhetőségük.

Hungaristák halálát kívánja, Szálasi Ferenc, Imrédy Béla és Bárdossy László kivégzésével viccelődik, nacionalista lapokon garázdálkodik és jobboldali olvasókat gyaláz négy kommunista, névszerint Balogh Márk, az Ellenforradalom 1956 nevű kommunista szennylap szerkesztője, és két társa a homoszexuális zsidó Sej László, a Munkásőr Hagyományőrző Társaság országos parancsnokhelyettese, Czére Ákos, a Munkásőr Hagyományőrző Társaság tagja és Handl Krisztián, alias Farkas József. 

Balogh Márk és Sej László voltak azok, akik tavaly Rákosi (Rosenfeld) Mátyást méltatták egy megemlékezésen, de méltatták már a zsidó terrorista Ságvári Endrét is, illetve októberben megemlékeztek az egykori Köztársaság téren, ahol az 1956-os szabadságharcosokat és népfelkelőket köztörvényes bűnözőknek nevezték, miközben ők maguk az 1919-es zsidó vörösterror irányítójáról, Szamuely Tiborról neveztek el önkényesen közterületet.

Az Ellenforradalom 1956 olvasói egyébként egykori kommunista gyilkosok, akik hozzászólásaikban büszkén mesélnek arról, hogy 1989 előtt a fegyveres szervek tagjai voltak, és hidegvérrel lőttek a magyar emberekre.

Juhász Lajos egykori munkásőr, kommunista gyilkos

Balogh Márk már többször is bűncselekménynek minősülő tartalmakat posztolt ki az Ellenforradalom 1956-ra, ahol szerkesztő társaival gyakorta tagadják a kommunizmus bűneit és rendszeresen használnak tiltott önkényuralmi jelképeket. Természetesen a zuckerbergi cenzúra nem vonatkozik a szélsőbaloldali, keresztényellenes tartalmakra. Ennek ellenére Balogh Márk és társai rendszeresen feljelentéssel fenyegették a nacionalista lapok olvasóit.

Hírdetés

Így rágalmazzák a nacionalista olvasókat:

És néhány kép a “színvonalas” kommunista “akciókról”, melyekre összejön kb 6-8 fogyatékos kriptaszökevény:

Balogh Márk (jobbról a második topis nyüzüge, sötétkék ingben) és Sej László (jobbról a harmadik munkásőr ruházatban)Balogh Márk ÁVH-s bőrkabátban, mellette a tiltott önkényuralmi jelképeket viselő Sej László. Balogh Márk a maga kb 60 kilójával több nacionalistát is verekedni hívott, igaz csak a facebookon, majd a kihívásaira érkező válaszra rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzött.Balogh Márk (balra) a személyes felkérdezéskor azt állította, már nem politizál.A zsidó fiú nem szereti az antiszemitizmust. – Balogh MárkTenyérbemászó arcok: Czére Ákos és Sej LászlóSej László a tömeggyilkos Kádár sírjánál. A vörös csillagos sapkában mintha a Vörös Hadsereg egy zsidó népbiztosát látnánk 1919-ből.

2021. május 7-én, pénteken, a reggeli órákban két hungarista testvérünk várakozott Csepelen, a Szent Imre téri megállóban, amikor felismerték Balogh Márkot, egy másik férfi társaságában. A két bajtársunk utánuk ment, megkérték, hogy álljanak meg és szembesítették Baloghot az Ellenforradalom 1956 tartalmaiért. Balogh mindent tagadott, könnyes szemmel, félve állította, hogy semmi köze a laphoz (a fotók alapján mi ezt nem gondolnánk), és hogy már nem foglalkozik politikával. Végül a társa azzal fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget, ám bajtársaink ettől nem riadtak meg, és közölték, hogy akkor legalább majd elszámolhatnak a hatóság előtt azzal, hogy az interneten tagadják a kommunizmus bűneit. Balogh Márk és társa végül elszaladtak a helyszínről.

Üzenjük az érintetteknek, hogy lehet szemétkedni a monitor mögül, fenyegetőzni, és gyalázkodni is, ám mindennek vannak következményei, amit vállalni is fognak!  

Zöldinges.net – Nyitrai Máté

A Bátor kommunisták bejegyzés először Zöldinges.net-én jelent meg.


Forrás:zoldinges.net
Tovább a cikkre »