Băsescunak elgurult a gyógyszere: Románia a Tiszáig tart!

Băsescunak elgurult a gyógyszere: Románia a Tiszáig tart!

Amíg az autonómiáról oktatnak minket, naponta el fogom mondani, hogy Románia a Tiszáig tart! – nyilatkozta a magyarellenességéről híres Traian Băsescu az Azonnalinak.

Băsescunak elgurulhattak a gyógyszerei az EPP zágrábi kongresszusán, ahol az Azonnali újságírójának kérdéseire igyekezett válaszolni.

A volt román államelnök szerint ugyanis: “akik Trianonnal jönnek, hülyeséget beszélnek. Ezt azok találták ki, akik nem Európa, Magyarország és Románia jövőjét nézik, hanem a múltba tekintenek. A romániai magyarok, akik Romániában élnek és román állampolgárok, ők tiszteletben kellene, hogy tartsák a nemzeti ünnepünket. És a magyar külügyminiszternek sem kellene bejelentenie, hogy semmilyen meghívást nem fogad el a román féltől december elsejére. Ez elfogadhatatlan. De most már ami elég, az elég, írja a Hungary First.

Hírdetés

Románia, az igazi Románia a Tiszánál kezdődik. És amíg vannak politikusok, akik próbálnak kioktatni minket, hogy hogyan adjunk területi autonómiát a magyaroknak, addig el is fogom mondani minden nap, hogy Románia a Tiszáig tart…

fenyegetőzött az egykori hajóskapitány. A teljes interjú itt olvasható: azonnali.hu

Magyar Tudat Nemzeti Hírportál

The post Băsescunak elgurult a gyógyszere: Románia a Tiszáig tart! appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »