Bartus László: Az ATV végezte ki az ellenzéket

Elgondolkodtató írást kaptunk a sokkaljobb levelesládába. Nem igazán vagyunk az Amerikai Népszava olvasói. Átolvasva az írást és az abban foglalt további elérhetőségeket, úgy gondoltuk, megosztjuk népes olvasótáborunkkal. Az írást megosztotta a Nemzeti Internetfigyelő is.

Bartus László: Az ATV végezte ki az ellenzéket című írása:  

„Na, ugye” – mondhatnám boldogan, miután hat éve írom, hogy az ATV az Orbán-rendszer legerősebb bástyája, amely féken tartja az ellenzéki nézőket, az ellenzéki pártoknak lehetőséget nyújt a pótcselekvésre, hogy ne csináljanak semmit, és mindent abba az irányba terelget, hogy az Orbán-rendszer törvénytelen alapjai és legitimációja ne kérdőjeleződjön meg. Leereszti a gőzt, miközben a sajtószabadság hamis látszatát kelti.

Kevés embert gyaláztak annyit, mint engem, mert ezt mondom 2010 óta.

Óriási tévedés azt hinni, hogy ezt Kálmán Olga távozása idézte elő, vagy néhány hónapja tart csupán. Ez kezdettől fogva így van, mióta Németh Sándor paktumot kötött 2010-ben Orbánnal a választások előtt, hogy az egyházi státuszért cserébe kivégzik az MDF-et. A paktum része az ATV (és még Gera válogatottsága is). A fotó kétségtelen bizonyíték arra, hogy az ATV nem ellenzéki csatorna, de nagy hiba nem tudomásul venni, hogy soha nem is volt az.

Ez a fotó nemcsak a balliberális érzelmű nézőknek döbbenetes, hogy kedvenc tévéjük tulajdonosa az Orbán-rendszer legsötétebb figuráival tárgyal. Meg kell emészteniük a tényt, hogy Németh ugyanolyan sötét figura, mint Vajna és Habony. De döbbenetes a kép azoknak a keresztényeknek is, akik még adnak bármit a Bibliára, hogy egyházi vezető az ország legkorruptabb embereivel üzletel, és kér segítséget tőlük Simicska kinyírásához.  

Jézus is együtt evett a bűnösökkel, de nem azért, hogy beszálljon közéjük, hanem azért, hogy megtérjenek. Ha Németh Sándor nem az evangéliumot hirdette, és nem azt mondta Vajnának, hogy adja el a vagyonát, és legyen Jézus Krisztus követője, akkor nem a Mestert követte. Ha Vajna nem úgy állt fel, hogy a négyszeresét fizeti vissza annak, amit tisztességtelenül vett el, akkor Németh nem egyházi vezetőként, hanem maffiózóként volt jelen a tárgyaláson.

Hírdetés

Az írás folytatása, illetve a teljes írás fotókkal, további dokumentumok elérhetőségével ITT

Forrás: nepszava.us

A Nemzeti Internetfigyelőn elérhető vitaindító gondolatok elérhetők ITT

A Mészáros megveszi Gyárfástól a Nap tv székházát című cikk ITT

A Népszabadság felszámolásáról ITT

Emlékeztető: „Örülhetünk, mert nem csak méltó környezetbe kerül végre Orbán Viktor munkahelye, de a belsőépítészek mintegy négymilliárd forintból megoldják a „puritán” hivatal berendezését is, hogy a miniszterelnöknek legyen honnan kilépnie az újonnan épülő erkélyére. A Fidesz első embere innen büszkén nézhet körbe az országon, amit megmentett, melynek népe a közel kétmilliós nagyvárosban és azon túl elégedetten nézhet vissza őrá. (Részlet a Magyarország erősödik! Ennyiből bútorozzák be Európa megmentőjének pompás palotáját című írásból).

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »