Barbi, mi van a szatyrodban?

Kábítószer birtoklása bűntett, és kábítószer-kereskedelem bűntett előkészület elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán B. Barbara 31 éves budapesti lakos ellen, számolt be a plasztiktünér kalandjáról a rendőrség honlapja.

A nyomozók augusztus 22-én a kora délutáni órákban egy fővárosi hotelben intézkedtek egy nővel szemben, mivel gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy kábítószert tart magánál, valamint azzal kereskedik.

A rendőrök átvizsgálták a ruházatát és a nála lévő csomagokat, amelyekben készpénzt és több tasakba csomagolva közel három és fél kilogramm ismeretlen anyagot találtak és foglaltak le. A szakértő elsődleges véleménye szerint a lefoglalt kábítószergyanús anyag kokain, piaci értéke több mint 50 millió forint lehetett volna.

B. Barbara kabátjában egy feltehetően hamis okiratot is találtak a nyomozók. A hotel szobájában, valamint a nő budapesti tartózkodási helyén is házkutatást tartottak, ahol további kábítószergyanús anyagokat, valamint azok terjesztéséhez használatos átlátszó tasakokat és mérleget találtak. Ezeket szintén lefoglalták.

B. Barbarát elfogását követően előállították a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2016. augusztus 25-én elrendelte a nő előzetes letartóztatását.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »