Barátnői lopták meg és rugdosták össze Miriamot

Barátnői lopták meg és rugdosták össze Miriamot

KOROMPA. Barátnõi elõbb becsapták majd a túlerõt élvezve megverték és összerugdosták Miriamot. A sokkoló videót a rendõrség tette közzé.

A felvételen az látható, amint egy csapatnyi korompai (Krompachy) lány – köztük a 20 éves Daniela és a 17 esztendõs Vladimíra áldozatukat fejvesztve ütve és rúgva – éppen szörnyû módon elbánnak a 14 éves Miriammal.

A kétségbeesett lányt a hajánál fogva rángatják és szidalmazzák. Egy harmadik lány mindeközben az egészet mobiltelefonnal felveszi. A déméndi (Demandice) 14 éves fiatal fiú esetét követõen, akit 3 alkalmazkodni képtelen fiatal vert agyba, fõbe, most egy újabb fiatalkorúak által elkövetett gaztettel állunk szemben. Az ügy a rendõrségen végezte.

A kegyetlen verekedésre augusztus 25-én, pénteken került sor. Az agresszorok egyike kirántotta a 14 esztendõs Miriam kezébõl mobiltelefonját, amibõl aztán verekedés bontakozott ki. A felvételen látható, amint a tehetetlen lány sír és fájdalmában kiabál. Az idõsebb Daniela (20) a hajánál fogva rángatja és szidalmazza. Hozzá idõnként a fiatalabbik Vladimíra (17) is csatlakozik.

Áldozatukat arcon rugják, és a teste más részeire is rúgásokat mérnek, majd rongyként vonszolják a földön. Ezt követõen üdítõitalt öntenek a fejére. A lányt végül a hajánál fogva a faltól a fûre rángatják, ahol ismét fejbe rugdossák és szitokszavakkal illetik.

Hírdetés

„Eltörött az orrom, a teljes felsõ ajkam feldagadt, a testem tele volt zúzódásokkal. Kisebb agyrázkódást szenvedtem“ – mondta el Miriam, aki szerencsére nem végezte kórházban.

Vladimíra pénteken a Nový Èas napilapnak azt nyilatkozta, sajnálja, amit tett. „Sajnos tõlem is kapott, és pontosan tudja, hogy miért, de ennek nem szabadott volna megtörténnie, és sajnálom" – mondta a harmadéves szakközépiskolás.

„Nagyjából 7-en lehettünk ott. Daniela is eljött, akit nem nagyon ismerek. Közép-szlovákiai és a nyár folyamán a rokonainál volt a Szepességben. Éppen õ volt a legkezdeményezõbb. Elmondta nekünk, hogy már régóta senkivel sem verekedett… Elõbb elvette Mimi mobilját, aztán elkezdõdött" – emlékezett vissza Vladimíra arra, miként bontakozott ki a verekedés, hozzátéve, hogy az egészet barátnõjük, Ema vette fel.

Miriam édesapja már feljelentést tett a rendõrségen.

„Az esetrõl készült videó ügyében annyit mondhatok el, hogy az eset körülményei további vizsgálat tárgyát képezik. A nyomozótiszt testi sértéssel egyidejûleg elkövetett garázdaság és lopás gyanújával eljárást kezdeményezett" – közölte Lenka Ivanová, kassai kerületi rendõrszóvivõ.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »